Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα επόμενα έξι παιχνίδια της Liverpool στην Premier League

Τα επόμενα έξι παιχνίδια της Liverpool στην Premier League

Η Liverpool σημείωσε την πρώτη της νίκη στη νέα σεζόν της Premier League με μια εντύπωσιακη νίκη με 9-0 επί της Bournemouth στο Anfield το Σάββατο. Οι Κόκκινοι άφησαν πίσω τους την ήττα της Δευτέρας από τη Manchester United για να περάσουν στην αντεπίθεση μπροστά στους δικούς τους φιλάθλους.

Με την νίκη αυτη η Liverpool ανέβηκε στην όγδοη θέση στον πίνακα της Premier League, φέρνοντάς την πέντε βαθμούς πίσω από τη Manchester City που είναι δεύτερη και επτά πίσω από την Arsenal που κατέχει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η αντίπαλη Chelsea κέρδισε τη Leicester City με 2-1 για να μείνει δύο βαθμούς μπροστά από τη Liverpool καθώς η Manchester United είναι ένας μόνο βαθμός μπροστά από την ομάδα του Jurgen Klopp. Οι Κόκκινοι υποδέχονται τη Newcastle την Τετάρτη, σε αυτό που είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους μεγάλους επενδυτές του Eddie Howe’s.

Newcastle (H) – 31 Αυγούστου
Ο Eddie Howe που ξεκίνησε με η Newcastle να παίζει με την καθοδήγηση του απο τον Ιανουάριο και η ισοπαλία 3-3 με τη City το περασμένο Σαββατοκύριακο το απέδειξε αυτό. Το ρεκόρ μεταγραφής του Alexander Isak είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τους Magpies στο Anfield σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τους Reds.

Everton (A) – 3 Σεπτεμβρίου
Το ντέρμπι του Merseyside πάντα σημαίνει ότι η φόρμα πετάγεται από το παράθυρο, αλλά την περασμένη σεζόν, η Liverpool απόλαυσε δύο νίκες επί των πλησιέστερων αντιπάλων και μαζί της ήρθε και μια τεράστια νίκη στο Goodison Ο Darwin Nunez θα επιστρέψει από την τιμωρία του για αυτό το παιχνίδι.

Wolves (H) -10 Σεπτεμβρίου
Η Wolves αποδείχτηκε δύσκολος αντίπαλος για τη Liverpool την περασμένη σεζόν και στα δύο ματς και μπορεί να είναι ακόμα πιο σκληρή αυτή τη φορά με τον ταλαντούχο Matheus Nunes στο πλευρό τους. Χρειάστηκαν καθυστερημένα γκολ και στα δύο ματς της περασμένης σεζόν, καθώς η Liverpool πήρε τους βαθμούς.

Chelsea (A) -18 Σεπτεμβρίου
Αυτό είναι πάντα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τη Liverpool και οποιαδήποτε ομάδα στην Premier League. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τέσσερις φορές την περασμένη σεζόν και όλες τελείωσαν ισόπαλες – η Liverpool κέρδισε τους δύο τελικούς κυπέλλου μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Ευκαιρία να βάλουν δείκτη για τους κόκκινους.

Brighton (H) -1 Οκτωβρίου
Ο Graham Potter έχει καταφέρει η ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μια νίκη στο Old Trafford την ημέρα έναρξης απέδειξε ότι δεν τους τρομάζουν τα δυσκολα παιχνίδια.

Arsenal (A) – 9 Οκτωβρίου
Η σημερινή ομάδα στην Premier League που κατέχει την πρώτη θέση, η Arsenal φαίνεται διαφορετική ομάδα αυτή τη σεζόν, αλλά αγώνες σαν αυτόν θα αποδείξουν αν είναι διεκδικητές του τίτλου ή όχι.

Ήταν η πρώτη φετινή νίκη της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com