Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Βγάλαμε αντίδραση – δεν θα παρασυρθούμε»

Klopp: «Βγάλαμε αντίδραση – δεν θα παρασυρθούμε»

Η Liverpool έδειξε την απαιτούμενη αντίδραση, πετυχαίνοντας την πρώτη της φετινή νίκη κόντρα στη Bournemouth, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθεί από την έκταση του σκορ, όπως τόνισε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του.

Ο Γερμανός για τη νίκη και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα είπε:

“ Πολύ καλή νίκη. Θέλαμε να βγάλουμε μια αντίδραση. Να είμαστε ο εαυτός μας. Να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. ”

“ Πετύχαμε υπέροχα γκολ. Το παιχνίδι είχε κριθεί και συνεχίσαμε να σκοράρουμε. Ήταν να συνεχίσουμε. Όχι για να ταπεινώσουμε την Bournemouth, δεν μπορούσαμε να τη σεβαστούμε περισσότερο. Είναι για να βάλουμε τον αντίπαλο υπό πίεση. ”

“ Μπόρεσα επίσης να βάλω τα παιδιά, το αξίζουν τόσο πολύ. Ο Harvey είναι ένας ξεχωριστός παίκτης, σκόραρε ένα υπέροχο γκολ. Όλα ήταν σχεδόν τέλεια. ”

“ Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να απαντήσουμε πια στην ερώτηση [σχετικά με τη μη νίκη]. Ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμάς. Δεν θα παρασυρθούμε. ”

“ Αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι σε αυτό το πρωτάθλημα, πρέπει να δείξουμε συνέπεια. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα. Αυτή ήταν η δύναμή μας. Θα δούμε τη Newcastle από αύριο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εναντίον της. ”

Για το γκολ του Alexander-Arnold πρόσθεσε:

“ Δεν μου αρέσει πολύ όταν ένας παίκτης βρίσκεται 35 μέτρα μακριά και όλο το πλήθος φωνάζει «σουυτ», αλλά σε αυτή την περίπτωση τα πήγε καλά. ”

“ Η Τετάρτη [κόντρα στη Newcastle] θα είναι διαφορετική. Σήμερα, ήταν ο συνδυασμός υπέροχου καιρού και φανταστικού ποδοσφαίρου, που δεν έχουμε τόσο συχνά στο Λίβερπουλ, γι’ αυτό θα πρέπει να το αγαπάμε. ”

Για την έκταση του σκορ:

“ Είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που είχαμε ποτέ – ήταν το τέλειο ξεκίνημα. Ήμασταν πραγματικά συγκεντρωμένοι και βάλαμε τον αντίπαλο υπό απίστευτη πίεση. Πετύχαμε υπέροχα γκολ. ”

“ Σήμερα τα παιδιά δεν σταμάτησαν – έπρεπε να ξεκινήσουμε σωστά και φαινόταν ότι κάναμε μερικά πράγματα σωστά σήμερα. ”

“ Έπρεπε να αποδείξουμε κάτι σήμερα για εμάς, όχι για κανέναν άλλο. Θέλαμε να δείξουμε περισσότερο πάθος, περισσότερη επιθυμία και περισσότερη κατεύθυνση – και θέλαμε να το επιβάλλουμε επίσης. ”

“ Πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου και αυτό έκαναν τα αγόρια. ”

“ Πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτή είναι η αρχή. Θα φροντίσουμε να πάμε ξανά – θα δούμε τη Newcastle αύριο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτούς. ” Είπε ο Klopp

“ Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι ανησυχούν για την απόσταση μεταξύ μας και της City, αλλά δεν είναι το πρόβλημά μας. Μπορεί να χάσεις από τη Manchester United, αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με τις εμφανίσεις μας. ”

“ Είναι πολύ σημαντικό να μην δέχεσαι πρώτος γκολ, για να τελειώνεις αυτές τις συζητήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος. ”

Για την εμφάνιση του Firmino:

“ Κορυφαία. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στη United. Ήταν ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και έφτανε στην περιοχή. Έτσι τον γνωρίζουμε όλοι τον Bobby Firmino. ”

Για την αλλαγή του Elliott στο ημίχρονο:

“ Ο Harvey ένιωσε μια ενόχληση. Σε ένα άλλο παιχνίδι δεν θα τον είχαμε αντικαταστήσει, αλλά ήμασταν μπροστά με 5-0 και θεωρήσαμε πως ήταν σωστή στιγμή. ”

“ Δεν είχε τίποτα μετά τη λήξη του αγώνα. Μίλησα με τους φυσικοθεραπευτές και είναι απολύτως καλά. ”

Όσο για την Bournemouth δήλωσε:

“ Δεν θα μπορούσα να σεβαστώ περισσότερο αυτό που κάνει ο Scott στη Bournemouth. Δεν φαίνεται εύκολο από έξω. ”

Όλα καλά με τον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com