Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυτή ναι, ήταν Liverpool!!

Αυτή ναι, ήταν Liverpool!!

Εξαιρετική, ασταμάτητη, φοβερή η Liverpool του Jürgen Klopp που διέλυσε με σκορ 9-0 την Bournemouth στο Anfield για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League!

Οι Reds αντέδρασαν όπως ακριβώς έπρεπε, πραγματοποίησαν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, δεν απειλήθηκαν καθόλου και σκόραραν 9 τέρματα, για να πάρουν το πρώτο τους φετινό τρίποντο.

Εξαιρετικός ο Bobby Firmino με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Δίχτυα βρήκαν επίσης οι Luis Diaz, Alexander-Arnold, van Dijk, Carvalho και Mepham με αυτογκόλ.

Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή από την ήττα του Old Trafford, τον Fabinho να παίρνει τη θέση του Milner, ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Bournemouth.

Οι Reds με το καλημέρα στον αγώνα, άνοιξαν το σκορ, με τον Luis Diaz! Η ομάδα κέρδισε τη μπάλα με τον Henderson, ο Firmino σέντραρε υπέροχα για τον Diaz και ο Κολομβιανός έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα για το 1-0 στο 3’!

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα χτύπησε ξανά για το 2-0! Αυτή τη φορά, ο Salah έκοψε προς τα μέσα και βρήκε τον Firmino, μέσω του οποίου, η μπάλα κατέληξε στον Elliott, για να σκοράρει ο τελευταίος με έξοχο μονοκόμματο εκτός περιοχής πλασέ!

Μια ανάσα από το 3-0 έφτασαν οι παίκτες του Klopp στο 16ο λεπτό, όταν οι Diaz, Firmino και Elliott συνεργάστηκαν υπέροχα, με τον τελευταίο να σεντράρει για τον Salah, αλλά ο Αιγύπτιος να μην καταφέρνει από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Mo υποχρέωσε τον Travers σε μια εξαιρετική απόκρουση στο 19’, όταν τροφοδοτήθηκε από την ψιλοκρεμαστή μπαλιά του Firmino και σούταρε με το δεξί. Ο keeper της Bournemouth μάλιστα είπε «όχι» και στον Diaz στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Η Liverpool συνέχισε όμως να είναι ασταμάτητη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 28’, όταν και πάλι ο Firmino τροφοδότησε τον Alexander-Arnold, εκείνος προχώρησε λίγα μέτρα και εξαπέλυσε ένα εξαιρετικό εκτός περιοχής σουτ, για να πετύχει το πρώτο του φετινό τέρμα!

Η κόκκινη καταιγίδα συνεχίστηκε, με την ομάδα να σημειώνει και το 4-0 στο 32ο λεπτό, όταν αυτή τη φορά η σέντρα του Salah κόντραρε και κατέληξε στην καρδιά της περιοχής της Bournemouth, όπου πετάχτηκε ο Firmino με μια εξαιρετική προβολή, για να σκοράρει!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν μια αντίδραση στο 38’ με τον Christie, ωστόσο η προσπάθεια του κατέληξε άουτ.

Στο 45ο λεπτό, οι Reds αρχικά προειδοποίησαν με εκτός περιοχής σουτ του Firmino που έδιωξε σε κόρνερ ο Travers και από το κόρνερ του Robertson, ήρθε η σειρά του van Dijk να χριστεί σκόρερ με κεφαλιά, γράφοντας το 5-0!

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, ο Carvalho αντικατέστησε τον Harvey Elliott.

Μάλιστα, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς το και πρώτο για τη Liverpool, δηλαδή με γκολ! Ο Trent σέντραρε από τα δεξιά για τον Diaz και ο Mepham έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 6-0 στο 48’!

Ούτε τρία λεπτά δεν πέρασε και η Liverpool άγγιξε το έβδομο γκολ, με τον Firmino να στέλνει τη μπάλα ξυστά από το δοκάρι. 

Το έβδομο τέρμα δεν άργησε όμως να έρθει, αφού ο Firmino το πέτυχε στο 62’, γράφοντας το 7-0 και πετυχαίνοντας το 100ο γκολ με τη φανέλα της Liverpool!

Ο Robertson σέντραρε, η μπάλα κατέληξε στον Bobby και ο Βραζιλιάνος την έστειλε στα δίχτυα με δεύτερη προσπάθεια, μετά την πρώτη ασταθή απόκρουση του Trevors.

Στο 69ο λεπτό, η ομάδα προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Οι Τσιμίκας, Milner, Bajcetic πέρασαν αντί των Robertson, Henderson και Firmino.

Στο 75ο λεπτό οι Reds πλησίασαν το 8-0, όταν ο Fabinho βρήκε τον Salah, όμως η εκτέλεση του τελευταίου με το αριστερό δεν ήταν η ιδανική.

Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα, ήρθε και το 8-0 για τη Liverpool! Ο Trent με μια εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Τσιμίκα, εκείνος με μια επαφή τον Carvalho και ο νεαρός μέσος σούταρε αμέσως εντός περιοχής με το δεξί, για να γράψει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ! 

Τα κόκκινα γκολ δεν τελείωσαν όμως εκεί, αφού στο 85’ από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα και κεφαλιά του Luis Diaz ήρθε και το 9-0 για την ομαδάρα του Klopp! 

Στο 10-0 έφτασε κοντά η ομάδα, όμως ο Travers απομάκρυνε σε κόρνερ την σέντρα-σουτ του Milner στο 90ο λεπτό, η οποία ήταν και η τελευταία στιγμή του αγώνα.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Clark 83′), Gomez, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 69′); Fabinho, Henderson (Bacjetic 69′), Elliott (Carvalho 46′); Salah, Diaz, Firmino (Milner 69′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Davies, Van den Berg, Phillips

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Newcastle.

Από δύο γκολ οι Bobby Firmino και Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com