Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο έλεγχος των δανεικών στα παιχνίδια του Carabao Cup

Ο έλεγχος των δανεικών στα παιχνίδια του Carabao Cup

Ήταν μια γεμάτη βραδιά για τους δανεικούς της Liverpool στα χθεσινά παιχνίδια για το Carabao Cup, o δεύτερος γύρος του οποίου διεξήχθη χθες.

Τρεις από τους πέντε συνολικά, αγωνίστηκαν κόντρα σε ομάδες της Premier League και εντυπωσίασαν με τη παρουσία τους.

O James Balagizi αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο στην εντυπωσιακή νίκη της Crawley (ομάδα της League Two) απέναντι στη Fulham με 2-0, σκοράροντας μάλιστα το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. Αυτό το τέρμα ήρθε να προστεθεί στα δύο που έβαλε πρόσφατα στο πρωτάθλημα ο νεαρός άσος.

Ο Conor Bradley, είχε ένα δυνατό τεστ καθώς διατήρησε τη θέση του στα δεξιά της άμυνας και αντιμετώπισε τον Philippe Coutinho της Aston Villa. Παρά τη σκληρή ήττα της Bolton με 1-4, ο δανεικός της Liverpool ξεχώρισε και πάλι με την παρουσία του.

Στον αγώνα της Stockport με τη Leicester, o Vitezslav Jaros πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κρατώντας το μηδέν με επτά αποκρούσεις στα συνολικά 27 σουτ που επιχείρησαν οι φιλοξενούμενοι. Η ομάδα της League Two εν τέλει αποκλείστηκε με 3-1 στα πέναλτι.

O Tyler Morton αγωνίστηκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού στη νίκη της ομάδας του, Blackburn, στην έδρα της Bradford City. Παρά την αλλαγή θέσης, από τη μεσαία γραμμή στην αμυντική, η παρουσία του ήταν εξαιρετική και η ομάδα του επικράτησε με 1-2.

Τέλος, αριστερός αμυντικός Adam Lewis πιστώθηκε μία ασίστ στη νίκη-πρόκριση της Newport County (League Two) με 3-2 απέναντι στη Portsmouth(League One).

Την Aston Villa του Steven Gerrard αντιμετώπισε χθες ο Conor Bradley στο χθεσινό Bolton-Aston Villa για τον δεύτερο γύρο του Carabao Cup.
Την Aston Villa του Steven Gerrard αντιμετώπισε χθες ο Conor Bradley στο χθεσινό Bolton-Aston Villa για τον δεύτερο γύρο του Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com