Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της Dortmund για τον Naby Keita;

Ενδιαφέρον της Dortmund για τον Naby Keita;

Η Borussia Dortmund φέρεται να βολιδοσκοπεί τη κατάσταση με τη δυσαρέσκεια του Naby Keita και τα αγωνιστικά λεπτά του παίχτη της Liverpool. 

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, οι Γερμανοί έχουν βάλει στο στόχαστρο τον μέσο των reds. Υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από το μέλλον του μέσου από τη Γουινέα τις τελευταίες μέρες, μετά τη στασιμότητα που υπήρχε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Πέραν της πρώην ομάδας του Jurgen Klopp, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Keita φαίνεται πως έχει μπει και η ομάδα από την οποία αποκτήθηκε το 2017, η RB Leipzig.

Το ενδεχόμενο αυτό πάντως φαντάζει ρεαλιστικό, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Keita δε κατάφερε ποτέ να πιάσει στη Liverpool τα επίπεδα απόδοσης που είχε στη Bundesliga, όπου έχει παίξει το καλύτερο του ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής.

Προφανώς, μια ενδεχόμενη κίνηση της Dortmund για τον ποδοσφαιριστή ίσως να άνοιγε το διάυλο της επικοινωνίας για την απόκτηση του Jude Bellingham από τη Liverpool. Βέβαια, κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο, μιας και ο Άγγλος διεθνής μέσος όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει και τη φετινή χρονιά κάτοικος Βεστφαλίας. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως υπάρχει και καπνός και φωτιά και αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις.

Ο Naby Keita στην πόρτα της εξόδου από τη Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com