Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson Becker: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε»

Alisson Becker: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε»

Ο Alisson Becker δήλωσε πως η Liverpool θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει την απόδοση της, μετά την ήττα της Δευτέρας στην Premier League από την Manchester United.

Οι Reds ηττήθηκαν στο Old Trafford με τα γκολ των Jadon Sancho και Marcus Rashford, ενώ ο Mohamed Salah σημείωσε μια δίνοντας μια ελπίδα για τους Reds

Η ομάδα του Jurgen Klopp είναι χωρίς νίκη στους τρεις πρώτους αγώνες της για το πρωτάθλημα 2022-23 και θα αντιμετωπίσει την AFC Bournemouth το ερχόμενο Σάββατο στο Anfield.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να έρθεις εδώ και να μιλήσεις για μια ήττα», είπε ο Alisson στο Liverpoolfc.com μετά τον αγώνα.

«Πιστεύουμε ότι είχαμε λίγες στιγμές Καλές στο παιχνίδι λιγότερες από αυτούς. Αλλά σε ένα παιχνίδι πρέπει να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις και να βελτιώσεις την απόδοσή μας, κάτι που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε.

Όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί στο παιχνίδι μας, πρέπει να επιστρέψουμε ξανά στα καθαρά γκολ και πρέπει να παίξουμε καλύτερα με την μπάλα, κάνοντας καλύτερες επιλογές στις τελικές μας προσπάθεια. Όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το πώς μπορεί να φαίνεται η ομάδα για να αλλάξει τα αποτελέσματά της, είπε: «Με τη στάση μας θα αλλάξει αυτό. Μερικές φορές κατά τη διάρκεια των αγώνων κάνουμε μερικά λάθη και αυτά μας έχουν στοιχίσει αρκετά.

«Οι ομάδες, όταν παίζουν εναντίον μας, ξέρουν τον τρόπο που παίζουμε και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν με το να το χρησιμοποιήσουν εναντίον μας. Είναι κάτι που τις περισσότερες φορές λειτουργεί για εμάς, αλλά μερικές φορές τιμωρούμαστε γι’ αυτό και απόψε είναι αυτό που συνέβη.»

«Μερικές φορές πρέπει να είμαστε πιο τέλειοι σε ένα παιχνίδι. Είναι δύσκολο να το κάνουμε αυτό, αλλά ως ομάδα που είμαστε μαζί, μπορούμε να το κάνουμε και μπορούμε να βελτιωθούμε. Πρέπει απλώς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στο παιχνίδι μας σε όλα και να αμυνόμαστε με την μπάλα.»

Alisson Becker: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com