Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Richards: «Δε μπορώ να πιστέψω τη τόσο κακή εμφάνισή του»

Richards: «Δε μπορώ να πιστέψω τη τόσο κακή εμφάνισή του»

Ο Micah Richards παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ περίεργο και ασυνήθιστο το αγωνιστικό πρόσωπο που επέδειξε ο Virgil Van Dijk στην αναμέτρηση με τη Manchester United.

Για τρίτο σερί παιχνίδι η ομάδα του Jurgen Klopp έμεινε μακριά από τη νίκη, με το παλαίμαχο άσο να κάνει λόγο για ασταθή

απόδοση του Ολλανδού αμυντικού. Σχολιάζοντας τη φάση του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων, ο Richards, ανέφερε ότι έμεινε έκπληκτος από την έλλειψη αμυντικής προσήλωσης από τον Van Dijk.

Ο Jadon Sancho “χόρεψε” τον James Milner και μετά είχε αρκετό χρόνο να πάρει δύο κοντρόλ και να εκτελέσει στην αφύλακτη γωνία του τέρματος, καθώς ο van Dijk δεν έκλεισε γρήγορα πάνω του.

Είναι συνήθως τόσο κυριαρχικός, διαβάζει το παιχνίδι τόσο καλά και γι’ αυτό θα μπορούσε να βγει πιο γρήγορα και να κλείσεi το χώρο στον Sancho. Ξέρω ότι ο κόσμος θα ασχολείται με το πώς ο Sancho ξάπλωσε στο χορτάρι τον Milner, αλλά o Van Dijk απλώς κάθεται εκεί και παρακολουθεί.

Ήταν πολύ περίεργη αμυντική λειτουργία, όλοι γνωρίζουμε ότι είχε κάποιους τραυματισμούς και ότι προφανώς με αυτόν στην ενδεκάδα η ομάδα είναι πολύ πιο δυνατή, αλλά κάτι τέτοια λάθη είναι πραγματικά αχαρακτήριστα. Ήταν απλά πολύ περίεργο να βλέπεις κάτι τέτοιο από ένα παγκοσμίου επιπέδου αμυντικό.”

Με τη Liverpool να βρίσκεται ήδη πέντε βαθμούς πίσω από τη Manchester City, o Klopp καλείται να βρει άμεσα λύση και καινούριες ιδέες για να αντιστρέψει το κλίμα.

Κακή εμφάνιση από τον van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com