Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Stuart Attwell με Βournemouth, Andre Marriner με Newcastle

Stuart Attwell με Βournemouth, Andre Marriner με Newcastle

Ανακοινώθηκαν από την Premier League οι διαιτητές των δύο επόμενων αγωνιστικών, με τους Stuart Attwell και Andre Marriner να ορίζονται στους αγώνες της Liverpool κόντρα σε Bournemouth και Newcastle αντίστοιχα.

Την εντός έδρας αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με την Bournemouth θα διευθύνει ο Stuart Attwell, ο οποίος πέρυσι είχε σφυρίξει την εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με την Brentford, τον τελικό του Carabao Cup κόντρα στην Chelsea στο Wembley και τις εντός έδρας νίκες με 2-0 επί των Watford και Everton.

Βοηθοί του το απόγευμα του Σαββάτου στο Anfield θα είναι οι Constantine Hatzidakis, James Mainwaring, με τέταρτο τον Matt Donohue. Στο VAR θα βρίσκονται οι Craig Pawson και Timothy Wood.

Στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με την Newcastle την Τετάρτη 31 Αυγούστου θα σφυρίξει ο Andre Marriner.

Την περσινή σεζόν ο έμπειρος διαιτητής είχε διευθύνει τον αγώνα (0-1) ανάμεσα σε Reds και Magpies στο James’ Park, το διπλό της ομάδας στο Carrow Road επί της Norwich με 0-3, την εντός έδρας επικράτηση με σκορ 4-0 επί της Southampton, το διπλό με 0-2 επί της Arsenal στο Emirates και την εκτός έδρας ήττα με 1-0 στην έδρα της Leicester.

Βοηθοί του θα είναι οι Simon Long, Richard West και τέταρτος ο David Coote. Στο VAR θα είναι οι Andy Madley και Wade Smith.

Ο Stuart Attwell το Σάββατο στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com