Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Οφσάιντ το γκολ του Rashford»

Klopp: «Οφσάιντ το γκολ του Rashford»

Το δεύτερο γκολ της Manchester United χθες το βράδυ από τον Marcus Rashford ήταν οφσάιντ και δεν θα έπρεπε να μετρήσει, όπως δήλωσε ο τεχνικός της Liverpool, Jürgen Klopp μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Άγγλος επιθετικός έγραψε το 2-0 στην αρχή του δευτέρου μέρους, λαμβάνοντας την μπάλα σε πολύ οριακή θέση, με το γκολ τελικά να μετράει.

Ο Klopp για τη συγκεκριμένη φάση δήλωσε:

“ Το δεύτερο γκολ είναι δύσκολο να το δεχθούμε, γιατί ήταν οφσάιντ, αλλά πρέπει να δουλέψουμε με αυτό. ” Ανέφερε αρχικά ο προπονητής της ομάδας

“ Το δεύτερο γκολ δεν βοηθά, τότε ήταν ένα ταραχώδες παιχνίδι μετά το γκολ μας και σίγουρα όχι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όταν ηρεμήσαμε, είχαμε έναν ακραίο αριθμό σουτ για ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της United.”

“ Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερες από αυτές τις στιγμές, στο δεύτερο ημίχρονο ο De Gea έκανε μια φανταστική απόκρουση. Αν σκοράρεις, τότε το παιχνίδι μπορεί γυρίσει, όμως τελικά δεν είχαμε αρκετό χρόνο ή δύναμη στο τέλος. ”

“ Έπρεπε να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το παιχνίδι και αυτό δεν είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Το κάνει δύσκολο, με την συνεχή απειλή τους στις αντεπιθέσεις. “ Σημείωσε ο Klopp

Ο Marcus Rashford σημείωσε το 2-0 για την Manchester United χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com