Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Με ανησυχεί η κατάσταση μας»

Klopp: «Με ανησυχεί η κατάσταση μας»

Έντονη ανησυχία εμπνέει πλέον στον Jürgen Klopp η παρούσα κατάσταση στη Liverpool και τα αποτελέσματα που έχει η ομάδα, όπως σημείωσε ο ίδιος στις δηλώσεις του, μετά την χθεσινοβραδινή ήττα από την Manchester United.

Ο προπονητής της ομάδας κλήθηκε να μιλήσει για το αποτέλεσμα:

“ Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. ”

“ Ξυπνήσαμε μετά το πρώτο γκολ και παίξαμε το παιχνίδι που θέλαμε. Ήμασταν άτυχοι στις στημένες φάσεις, αλλά εκείνοι ήταν πιο επιθετικοί από εμάς. ”

“ Η πραγματικότητα δείχνει αν είσαι έτοιμος ή αν είσαι πραγματικά έτοιμος. ”

“ Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι ακούγεται γελοίο, αλλά έτσι είδα εγώ τα πράγματα. ”

“ Ανησυχώ για την κατάστασή μας, αλλά έτσι είναι. Προετοιμαζόμαστε για την Bournemouth και έπειτα για την Newcastle τώρα. ”

“ Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση λόγω τραυματισμών, περάσαμε την εβδομάδα με 14, 15 παίκτες μεγάλους διαθέσιμους και τώρα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα τραυματιστούν. ”

“ Ήταν πραγματικά επιθετικοί στην αρχή, ήταν ξεκάθαρο τι θα συμβεί. Ήταν πιο επιθετικοί από εμάς και είχαν το δοκάρι νωρίς. Σκόραραν το γκολ και εμείς ξυπνήσαμε μετά και παίξαμε το παιχνίδι που θέλαμε. ”

“ Ήμασταν άτυχοι με τις ευκαιρίες μας απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η United, θα ήταν χρήσιμο να σκοράρουμε και να πάμε 1-1 στο ημίχρονο. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Δεν έχω πολλά επιχειρήματα, χάσαμε το παιχνίδι. Μια άλλη μέρα, με περισσότερη πεποίθηση για το τι κάνουμε, θα μπορούσαμε να το ανατρέψουμε. Έτσι είναι. ”

“ Πετύχαμε ένα γκολ και αξίζαμε σε εκείνη την περίοδο και μετά πρέπει να πιέσουμε, προσπαθήσαμε, πρέπει να παραδεχτούμε ότι στο τέλος δεν ήμασταν αρκετά καλοί και γι’ αυτό χάσαμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Στο ημίχρονο δείξαμε στα αγόρια μερικές καταστάσεις που κάναμε πολύ καλά και θέλαμε να το κάνουμε ξανά, αλλά μετά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Μετά έπρεπε να κυνηγήσουμε σωστά το παιχνίδι. ”

“ Είχαμε τεράστιες ευκαιρίες. ”

“ Έβαλαν το γκολ, στο οποίο έπρεπε να αμυνθούμε διαφορετικά, αλλά έτσι είναι με τα γκολ. Στο δεύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν εκεί και τους δημιουργούσαμε προβλήματα. ” Είπε ο Klopp.

Για τη συνέχεια πρόσθεσε:

“ Θα δοκιμάσουμε απολύτως ό,τι θα περιμένει κάθε οπαδός της Liverpool – θα παλέψουμε για τη ζωή μας. ”

“ Για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε, θέλουμε να παλέψουμε. Έχουμε ένα καλό εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο και το Anfield πρέπει να φλέγεται. Πρέπει να βάλουμε φωτιά και να βρούμε ρυθμό. ”

Για την απουσία του Naby Keita:

“ Συνέβη χθες. Χρειαζόμαστε περαιτέρω αξιολόγηση του τραυματισμού. Δεν φαίνεται ότι θα είναι στην προπόνηση αύριο. ”

Όλα πήγαν λάθος για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com