Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακόμα πιο ασφαλές γίνεται σε μέρες αγώνων το Anfield

Ακόμα πιο ασφαλές γίνεται σε μέρες αγώνων το Anfield

Η Liverpool FC υποστηρίζει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για το ποδόσφαιρο, ώστε να διασφαλίσει ότι κάθε φίλαθλος θα αισθάνεται ασφαλής όταν παρακολουθεί αγώνες στο Anfield.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει στο site του Συλλόγου:

«Σε αυτή τη νέα σεζόν, υποστηρίζουμε την εισαγωγή ισχυρών μέτρων σε όλο το ποδόσφαιρο για την αντιμετώπιση αντικοινωνικών και εγκληματικών συμπεριφορών στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Αυτό περιλαμβάνει την μη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια, τη μεταφορά ή τη χρήση καπνογόνων ή Laizer και τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και συμπεριφορά που εισάγει διακρίσεις και λήψη ναρκωτικών. Όλες αυτές οι ενέργειες είναι παράνομες, επικίνδυνες και δεν έχουν θέση στο παιχνίδι μας.

Για την ασφάλεια όλων, όλες οι λέσχες θα αναφέρουν οποιονδήποτε διαπράττει αυτά τα αδικήματα στην αστυνομία. Η δίωξη από την αστυνομία μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμο ποινικό μητρώο, το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει την απασχόληση και την εκπαίδευσή του και σε ορισμένες περιπτώσεις να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης.

Όποιος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια ή χρησιμοποιεί καπνογόνα ή βεγγαλικά θα λαμβάνει πλέον αυτόματο αποκλεισμό συλλόγων. Αυτό θα μπορούσε τώρα να ισχύει και για τους γονείς ή τους κηδεμόνες των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτές τις δραστηριότητες.

Η LFC υποστηρίζει την FA, την Premier League, την EFL και την Ένωση Υποστηρικτών Ποδοσφαίρου για να κάνουν το ποδόσφαιρο ένα ασφαλέστερο και πιο φιλόξενο περιβάλλον, καταπολεμώντας την επικίνδυνη συμπεριφορά που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τους οπαδούς, τους παίκτες, το προσωπικό και τους διαιτητές.

Ζητάμε από τους φιλάθλους μας να ενωθούν για να δείξουν ότι αυτοί που διαπράττουν αυτές τις παράνομες πράξεις δεν εκπροσωπούν την πλειοψηφία των φιλάθλων μας.»

Ο Andy Hughes, Διευθύνων Σύμβουλος της LFC, δήλωσε: «Από την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα μετά την πανδημία, υπήρξε αύξηση της αντικοινωνικής και εγκληματικής συμπεριφοράς τις ημέρες των αγώνων σε όλο το ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό υποστηρίζουμε τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται από την FA, την Premier League, την EFL και την Ένωση Υποστηρικτών του Ποδοσφαίρου, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το Anfield είναι ένα ασφαλές και ευχάριστο μέρος για όλους τους φιλάθλους, το προσωπικό και την ομάδα μας.»

«Παρακαλούμε υποστηρίξτε μας στην αναφορά οποιασδήποτε αντικοινωνικής, εγκληματικής ή μεροληπτικής συμπεριφοράς στον πλησιέστερο διαχειριστή, τον αστυνομικό σας ή μέσω της φόρμας αναφοράς του Red Together».

Ακόμα πιο ασφαλές γίνεται σε μέρες αγώνων το Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com