Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arsene Wenger: «Ο κόσμος μιλάει πάντα μόνο όταν κερδίζεις…»

Arsene Wenger: «Ο κόσμος μιλάει πάντα μόνο όταν κερδίζεις…»

Ο Arsene Wenger πιστεύει ότι η επιτυχία της Liverpool τα τελευταία χρόνια έχει παραβλεφθεί λόγω της κυριαρχίας της Manchester City στην Premier League.

Από τότε που ο Jurgen Klopp ανέλαβε τους Reds το 2015, έχουν κερδίσει κάθε σημαντικό τρόπαιο που έχουν στη διάθεσή τους, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τους τίτλου στην Premier League μετά από 30 χρόνια. Ωστόσο, ο Pep Guardiola οδήγησε τη Manchester City σε τέσσερα πρωταθλήματα πρωταθλήματος τα τελευταία πέντε χρόνια, με τη Λίβερπουλ να τερματίζει δεύτερη σε δύο από αυτές τις περιπτώσεις.

Μιλώντας για την κυρίαρχη ομάδα του την Arsenal στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Wenger συνέκρινε την ομάδα του με τις δύο ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου σήμερα.
Ο Γάλλος είπε στο Sky Sports (όπως αναφέρεται στην Liverpool Echo):

«Θα έλεγα ότι η ομάδα μου μεταξύ 2002 και 2004, ήταν σίγουρα η πιο κυρίαρχη στο πρωτάθλημα. Είχαμε πολύ καλές ομάδες, πάντα. Είναι όπως είναι αυτή τη στιγμή, η City και η Liverpool στα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι οι κυρίαρχες ομάδες και είναι εξαιρετικές.»

«Η Liverpool κέρδισε το πρωτάθλημα μόνο μία φορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν τερμάτισε δεύτερη είναι κακή ομάδα. Εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη ομάδα. Όταν χάνεις ένα πρωτάθλημα σε 38 παιχνίδια με έναν βαθμό, δεν μπορείς να πεις ότι είναι αποτυχία.»

«Είναι ακόμα μια φανταστική σεζόν για τη Liverpool. Οι άνθρωποι μιλάνε πάντα μόνο όταν κερδίζεις, αλλά υπάρχουν εποχές που και εάν δεν κερδίζεις μπορεί να έχεις παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο.»

Ο Wenger κέρδισε τον τίτλο της Premier League σε τρεις περιπτώσεις με τους Gunners, συμπεριλαμβανομένου του 2004 όταν οδήγησε την ομάδα του σε ένα αήττητο πρωτάθλημα στην κορυφή της κατηγορίας. Ο θρυλικός manager διαχειρίστηκε παίκτες όπως τους Thierry Henry, Dennis Bergkamp και Patrick Vieira, κατά τη διάρκεια της λαμπρής του καριέρας.

Ο Γάλλος ήταν ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου του βόρειου Λονδίνου, με μια απίστευτη θητεία 22 ετών που έληξε το 2018.

Arsene Wenger: «Ο κόσμος μιλάει πάντα μόνο όταν κερδίζεις…»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com