Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανησυχεί ο Klopp για την φυσική κατάσταση των παικτών του

Ανησυχεί ο Klopp για την φυσική κατάσταση των παικτών του

Ο Jurgen Klopp εξήγησε τις ανησυχίες για τους τραυματισμούς, που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Liverpool στο ισόπαλο 1-1 της Δευτέρας το βράδυ με την Crystal Palace στο Anfield .

Οι Reds έμειναν χωρίς τον Joel Matip λόγω μυϊκής καταπόνησης, για την αναμέτρηση της Premier League, την οποία ο προπονητής αναμένει να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Roberto Firmino απουσίαζε επίσης προληπτικά, ενώ ο Joe Gomez και ο Jordan Henderson έμειναν στον πάγκο μόνο λόγω προβλημάτων φυσικής κατάστασης.

Ο Klopp ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα: «Ο Joel θα είναι δύο εβδομάδες εκτός, και θα το δούμε με αυτό.

Η εβδομάδα ήταν τρελή. Έχω ζήσει πολλές τρελές βδομάδες αλλά ήταν σαν να είχαμε μια κακή μάγισσα στο «κτίριο». Ειλικρινά, κάθε μέρα όλο και κάποιος αποχωρούσε από την προπόνηση για τους πιο τρελούς λόγους.

Τελικά ο Joey (Gomez) δεν ξεκίνησε. Ο Nat (Phillips) τα πήγε πολύ καλά, πρέπει να πω, αλλά ο Joey δεν ξεκίνησε γιατί προπονήθηκε μόλις χθες ξανά. Στην αρχή της εβδομάδας, είχε ένα μικρό πρόβλημα.

Ο Bobby δεν τα κατάφερε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Για τον Hendo σήμερα το πρωί, πήραμε τις πληροφορίες ότι ανησυχούμε για κάτι αν παίξει όλο το ματς οπότε και αποφασίσαμε να μην παίξει τόσο πολύ.

Αυτή είναι η κατάσταση. Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά με το παιχνίδι που παίξαμε μου άρεσε πολύ – μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. Έτσι είναι.

Θέλαμε να παλέψουμε και το είδα πολύ έντονα στην διάθεση των παικτών μου και παίξαμε πολύ καλά πράγματα. Έιχαμε πολλές καλές φασεις και μου άρεσε, αλλά αυτό είναι τώρα. Το πάλεψα με, ας συνεχίσουμε.»

Ανησυχεί ο Klopp για την φυσική κατάσταση των παικτών του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com