Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Palace

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Palace

Ούτε στη δεύτερη αγωνιστική πανηγύρισε το πρώτο της φετινό τρίποντο η Liverpool, αφού έμεινε στο 1-1 με την Crystal Palace στο Anfield.

Οι Reds έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Darwin Nunez στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισαν αμέσως μετά, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή.

Ο Luis Diaz το γκολ των Reds.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Nat Phillips στο κέντρο της άμυνας και τον Harvey Elliott βασικό στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Reds.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με σουτ του Milner που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Guaita, ενώ διπλή ευκαιρία είχε η ομάδα στο 9’ με τους Elliott και Nunez.

Οι Reds είχαν την υπεροχή και στο 23’ πλησίασαν ξανά στο γκολ με πλασέ του Salah, το οποίο κατέληξε ελάχιστα εκτός εστίας του Guaita, ο οποίος μπλόκαρε σταθερά και την κεφαλιά του Αιγύπτιου επτά λεπτά αργότερα.

Τις ευκαιρίες μέχρι το ημίωρο τις είχε η Liverpool, όμως η Crystal Palace ήταν εκεί η που άνοιξε το σκορ στο 32’ με σκόρερ τον Zaha, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Eze και πλάσαρε σωστά τον Alisson.

Ο ίδιος παίκτης είχε άλλες δύο τελικές μέσα στα επόμενα 8 λεπτά, με τον Alisson όμως να τον σταματά.

Το ημίχρονο έκλεισε με το σύνολο του Klopp να φτάνει μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Elliott βρήκε τον Nunez και εκείνος σημάδεψε το δοκάρι του Guaita.

Β’ Ημίχρονο: Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε με καθόλου καλό τρόπο για τη Liverpool, αφού στα πρώτα λεπτά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική και στο 56’ είδε τον Nunez να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη από τον Tierney, διότι απάντησε στην πρόκληση του Andersen, κάνοντας απόπειρα να τον χτυπήσει με το κεφάλι.

Η αποβολή έδωσε όμως ώθηση στην ομάδα, με τον Luis Diaz να φέρνει με μια προσωπική του προσπάθεια το ματς στα ίσια στο 60’, ξεκινώντας από τα αριστερά και κλείνοντας προς τα μέσα, σκοράροντας στο τέλος με ένα εξαιρετικό σουτ. 

Μετά την ισοφάριση, είχαμε αλλαγές από πλευράς Klopp, με τους Gomez, Τσιμίκα και Henderson να αντικαθιστούν τους Milner, Phillips και Robertson.

Τεράστια ευκαιρία έχασαν οι Eagles στο 79’, για να πάρουν και πάλι το προβάδισμα με τον Zaha, τον οποίον αυτή τη φορά σταμάτησε το δεξί δοκάρι του Alisson. 

Χρυσή ευκαιρία για το 2-1 είχε και η Liverpool στο 87’, όμως το βολέ του Salah από το ύψος της περιοχής κατέληξε ελάχιστα άουτ, όπως και εκείνο του Carvalho ακριβώς στο 90’, το οποίο ήταν και το τελευταίο της ομάδας.

Συνθέσεις:

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips (Gomez 63′), Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 63′); Fabinho, Elliott (Carvalho 79′), Milner (Henderson 63′); Salah, Diaz, Nunez

Crystal Palace: Guaita; Andersen, Guehi, Ward; Clyne, Doucoure (Milivojevic 79′), Schlupp (Olise 88′), Mitchell (Hughes 79′); Eze (Richards 79′), Zaha, Ayew (Edouard 63′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds σε μια εβδομάδα κόντρα στη Manchester United.

Ο Luis Diaz έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com