Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αποχαιρετιστήριο δώρο του Mane σε 150 παίκτες & προσωπικό των Reds

Το αποχαιρετιστήριο δώρο του Mane σε 150 παίκτες & προσωπικό των Reds

Ο Sadio Mane «φώτισε» το Anfield για έξι γεμάτα τρόπαια χρόνια, με την αποχώρησή του να σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά έσπευσε να δείξει τη συνεχή εκτίμησή του για τον σύλλογο, το επιτελείο και τους παίκτες του.

Η επιθυμία να αναζητήσει μια νέα πρόκληση οδήγησε τον Mane να αφήνει το Anfield για την Allianz Arena αυτό το καλοκαίρι, όπου έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του έχοντας σκοράρει δύο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ένας ταπεινός, στοχαστικός παίκτης και άνθρωπος ο Mane, έμεινε με μόνο όμορφες αναμνήσεις από την εποχή του στη Liverpool και έδειξε την εκτίμησή του με περισσότερους από έναν τρόπους.

Και σύμφωνα με τον Christian Falk του BILD, ο πρώην Νο. 10 έστειλε 150 δώρα στους παίκτες και το προσωπικό της Liverpool, τα οποία περιελάμβαναν σοκολάτα, το δικό του πορτρέτο και μια χειρόγραφη κάρτα.

Ένας τελευταίος αποχαιρετισμός ανάλογα με το ποιος είναι ο Mane, ο οποίος θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος πίσω στο κλαμπ με ανοιχτές αγκάλες, είτε παρακολουθεί στις εξέδρες, είτε παρατάσσεται ως μέλος της αντιπάλου ομάδας.

«Πέρασα οκτώ χρόνια στην Premier League και φυσικά πέρασα έξι υπέροχα χρόνια με τη Liverpool και μπορώ να πω ότι κερδίσαμε σχεδόν τα πάντα», είπε ο Mane για την απόφασή του να φύγει νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά στη ζωή, μερικές φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις και μέχρι στιγμής πιστεύω ότι είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει στην καριέρα μου».

Μετά την απίστευτη χρονιά του με τον σύλλογο και τη εθνική ομάδα, ο Mane περιλαμβάνεται στη λίστα των 30 ποδοσφαιριστών για τη Χρυσή Μπάλα μαζί με έξι νυν Reds, τον Mohamed Salah, τον Virgil van Dijk, τον Luis Diaz, τον Darwin Nunez, τον Fabinho και τον Trent Alexander-Arnold.

Το αποχαιρετιστήριο δώρο του Mane σε 150 παίκτες & προσωπικό των Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com