Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Diaz»

Klopp: «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Diaz»

Ο Luis Diaz βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp πριν τον αποψινό αγώνα με την Crystal Palace στο Anfield.

Ο Γερμανός συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην πραγματικότητα, δείχνει πολύ καλά – και αυτό είναι πιο σημαντικό για μένα, ότι βρίσκεται μέσα στις φάσεις. ”

“ Όχι ότι του λέω μετά το παιχνίδι, «Έπρεπε να είχες σκοράρει εδώ ή εκεί». Τα αγόρια το ξέρουν αυτό τη στιγμή που συμβαίνει. Άρα, αυτή είναι μια φυσιολογική διαδικασία. ”

“ Σίγουρα βελτιώθηκε. Αλλά αυτό οδηγεί στη συνέχεια λίγο σε περίεργες καταστάσεις επίσης επειδή θέλουμε να είμαστε ευέλικτοι στα άκρα, τέτοια πράγματα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι λίγο κεντρικά στο γήπεδο. ”

“ Αλλά τότε καταλαβαίνεις για αυτόν ότι είναι πολύ καλό να μένει περισσότερο εκτός περιοχής και τέτοια πράγματα, οπότε το συνηθίζουμε. Αυτό θα βοηθήσει. Δυστυχώς, είναι πάντα έτσι, είναι μια διαδικασία μάθησης, [ποτέ] δεν περνάει από τη μια μέρα στην άλλη. ”

“ Και το επόμενο πράγμα είναι ότι είναι η πρώτη του προετοιμασία μαζί μας και όλοι – δεν είμαι σίγουρος αν το «πάσχω» είναι η σωστή λέξη – αλλά όλοι το νιώθουν, νιώθουν την προετοιμασία. ”

“ Θα επωφεληθεί από την πλήρη προετοιμασία γιατί δεν ήταν με την εθνική το καλοκαίρι, οπότε ξεκίνησε την πρώτη μέρα μαζί μας, μπορούσε να κάνει όλες τις προπονήσεις από τότε – αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. ” Είπε ο Klopp.

Ο Luis Diaz κατέκτησε δύο τίτλους στην πρώτη του σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com