Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Pearce: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την LFC για Matheus Nunes»

James Pearce: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την LFC για Matheus Nunes»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο James Pearce, η Liverpool δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του μέσου της Sporting Matheus Nunes, στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Ο τραυματισμός του Thiago που υπέστη στο παιχνίδι με την Fulham το περασμένο Σαββατοκύριακο, ταρακούνησε τα σχέδια των Reds για την αρχή της σεζόν, με τον Ισπανό να αναμένεται να χάσει τουλάχιστον έναν μήνα δράσης. Μαζί με τον Curtis Jones και τον Alex Oxlade-Chamberlain στο στάδιο της θεραπείας, ενώ ο Naby Keita επίσης έλειπε πρόσφατα λόγω ασθένειας.

Αναμφισβήτητα έχει συζητηθεί η ανάγκη για τον Jurgen Klopp να φέρει νέο μέσο αυτό το καλοκαίρι, αλλά όπως φαίνεται η Liverpool μπορεί να αρκεστεί με τους παίκτες που έχει.

Γράφοντας στο Twitter την Πέμπτη, ο Pearce αρνήθηκε να αλλάξει τη στάση του σχετικά με τον Nunes, ισχυριζόμενος ότι οι Κόκκινοι δεν θα υπογράψουν τον Πορτογάλο μαέστρο, παρά το γεγονός ότι ακούγεται έντονα για μια τέτοια κίνηση.

«Αναφέρθηκε πριν από μερικές εβδομάδες όταν πρωτοκυκλοφόρησε η φήμη ότι η LFC δεν ενδιαφέρεται και πιστεύει ότι αυτό εξακολουθεί να ισχύει.»

Το να μην υπογράψει έναν μέσο κρύβει πλέον τεράστιους κινδύνους για τη Liverpool ή τον ίδιο τον Klopp για αυτό το θέμα, εάν ο Γερμανός είναι πραγματικά ευχαριστημένος με τις τρέχουσες επιλογές του.

Οι Jordan Henderson και ο James Milner είναι μεγάλοι ηλικιακά, άλλοι είναι πολύ επιρρεπείς σε τραυματισμούς και άτομα όπως ο Harvey Elliott και ο Fabio Carvalho εξακολουθούν να μαθαίνουν το επάγγελμά τους.

Ξαφνικά, η μεσαία γραμμή μοιάζει με προβληματική γραμμή για την Liverpool στον αγωνιστικό χώρο με τον Thiago εκτός και το να μην φέρει κάποιος την ποιότητα του Nunes θα μπορούσε τελικά να είναι η διαφορά μεταξύ της νίκης και της αποτυχίας για την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου στην Premier League

Η ελπίδα είναι ότι κάποιος σαν τον Elliott θα μπορούσε να ανέβει και να γίνει βασικός παίκτης κάθε εβδομάδα, έχοντας μόλις υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο, αλλά αναμφισβήτητα περιμένει πάρα πολλά από αυτόν σε αυτό το στάδιο της καριέρας του.

James Pearce: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την LFC για Matheus Nunes»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com