Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Θέλω να κλείσω εδώ την καριέρα μου»

Elliott: «Θέλω να κλείσω εδώ την καριέρα μου»

Την επιθυμία του να αποσυρθεί με τη φανέλα της Liverpool εξέφρασε ο Harvey Elliott μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, τονίζοντας παράλληλα πόσο περήφανος είναι που εκπροσωπεί την ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί.

Ο Harvey συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Ελπίζω η καριέρα μου να τελειώσει εδώ. Γι’ αυτό ήρθα εδώ, για να είμαι ειλικρινής, μόνο για να βεβαιωθώ ότι θα καθιερωθώ σε αυτή την ομάδα και θα παίξω όσο περισσότερο μπορώ για τη Liverpool. Αυτό είναι το μόνο που θέλω να κάνω. ”

“ Θέλω απλώς να φορέσω τη φανέλα, να βγω έξω και να παίξω και απλά να απολαύσω τον εαυτό μου γιατί στο τέλος της ημέρας έπαιζα στον κήπο ως παιδί με τη φανέλα της Liverpool. Έβαζα γκολ και παρίστανα ότι ήμουν αυτοί οι παίκτες και τώρα παίζω μαζί τους. ”

“ Είναι αναμνήσεις που θέλω να γράψω ο ίδιος και να κοιτάξω πίσω τα επόμενα χρόνια και να σκεφτώ, «Ναι, τι όνειρο» και χαρούμενος που ονειρεύτηκα το όνειρό μου και το πέτυχα. ”

“ Πάντα προσπαθώ να δίνω το 110% και πάντα προσπαθώ να κάνω το κάτι παραπάνω μόνο και μόνο για να το δώσω στους οπαδούς [και] να δείξω τι σημαίνει η Liverpool για μένα και πόσο με νοιάζει αυτή η ομάδα. ” Είπε ο Elliott.

“ Εξαρτάται από εσένα εάν μπορείς να το χειριστείς και να φροντίσεις να αποδώσεις κάτω από αυτή την πίεση, ειδικά στη Liverpool. Είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης στην ομάδα, οπότε δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση ή για να μην αποδώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. ”

Νέο συμβόλαιο για τον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com