Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε ο Harvey Elliott!

Ανανέωσε ο Harvey Elliott!

Νέο συμβόλαιο με τη Liverpool υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Harvey Elliott, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος!

Είναι το τρίτο επαγγελματικό συμβόλαιο που υπογράφει ο 19χρονος με τους Reds και θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027, αποφέροντας του φυσικά αυξημένες χρηματικές απολαβές.

Μέχρι στιγμής ο Harvey έχει πραγματοποιήσει 22 επίσημες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Liverpool και αναμένεται να έχει έναν πολύ ενεργό ρόλο τη φετινή σεζόν.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

“ Είναι πάντα ωραίο να ξέρω ότι θα είμαι εδώ για πολλά ακόμη χρόνια, κάτι που είναι πάντα υπέροχο καθώς είναι ο σύλλογος της παιδικής μου ηλικίας και δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο που να με κάνει πιο χαρούμενο και πιο ενθουσιασμένο από αυτό. ”

“ Έχουμε ήδη κερδίσει τόσα πολλά και ελπίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά περισσότερα, έτσι απλά για να ξέρω ότι θα είμαι εδώ για πολύ καιρό ξανά – όπως είπα, είναι πάντα ένα υπέροχο συναίσθημα για μένα και την οικογένειά μου. ”

“ Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος σε αυτόν τον κόσμο από το να παίζεις για τη Liverpool και να φοράς τη φανέλα και να βγαίνεις έξω και να παίζεις για την ομάδα και τους οπαδούς. ”

“ Ήταν μια μεγάλη διαδρομή για εμένα και την οικογένειά μου, ακόμη και για τον σύλλογο. Έχουν συμβεί τόσα πολλά τα χρόνια που είμαι εδώ. Ελπίζω να υπάρχουν πολλές ακόμη αναμνήσεις που θα έρθουν μαζί του, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που υπέγραψα και θα μείνω εδώ για πολύ περισσότερο. ” Είπε ο Elliott.

Νέο συμβόλαιο για τον Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com