Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Andy Townsend: «Δεν άγγιξε τον Mitrovic ο Van Dijk»

Andy Townsend: «Δεν άγγιξε τον Mitrovic ο Van Dijk»

Ο επιθετικός της Fulham, Aleksandar Mitrovic κατηγορήθηκε από τον Andy Townsend για την εύκολη πτώση του μετά το τάκλιν του αμυντικού των Κόκκινων, που οδήγησε στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στην Championship o Mitrovic ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός αλλά υπήρχαν αμφιβολίες όσο αφορά την επιστροφή του στην Premier League, αφού παλιότερα δεν τα είχε καταφέρει.

Διέψευσε όμως τους κριτές του με τον καλύτερο τρόπο, πετυχαίνοντας 2 τέρματα στον εντός έδρας αγώνα της Fulham εναντίον της Liverpool.
Η φάση όμως του πέναλτι ήταν και η περισσότερο αμφιλεγόμενη φάση του αγώνα και προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες στον διαιτητή από τους παίκτες των Κόκκινων.

Αρχικά φάνηκε πως ο Van Dijk απομάκρυνε τη μπάλα ενώ σήκωσε τα χέρια του ζητώντας από τον Mitrovic να σηκωθεί. Στις επαναλήψεις όμως της φάσης έγινε προφανές ότι ο Ολλανδός δεν ακούμπησε την μπάλα, ενώ για το αν υπήρξε ή όχι επαφή μεταξύ των δύο παικτών προκάλεσε μεγάλη διχογνωμία και στις τάξεις των φιλάθλων.

«Είδα τον Van Dijk να λέει στον διαιτητή ‘με τίποτα’ και μου φάνηκε ότι ο Mitrovic έπεσε πολύ εύκολα.» είπε από τη θέση του σχολιαστή στο Craven Cottage, o Andy Townsend.

«Φάνηκε σαν να βγάζει το πόδι του μπροστά στον Van Dijk, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τον αγγίζει. Δεν ήταν βέβαια και ο καλύτερος τρόπος να αμυνθείς.» συνέχισε.
«Δεν φαίνεται όμως να υπάρχει ιδιαίτερα επαφή και αν δεν υπάρχει επαφή δεν το δίνεις.» είπε. «Μου φάνηκε σαν προσποίηση. Δεν τον ακούμπησε.»
«Ο διαιτητής πρέπει να ελέγξει το μόνιτορ γιατί ήταν πολύ αμφισβητούμενο αυτό το πέναλτι. Δεν είδα να υπάρχει επαφή.»
«Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη συζήτηση μεταξύ των διαιτητών και θα έπρεπε να μας δίνεται αυτή η ευκαιρία, αφού κανένας στο γήπεδο δεν γνωρίζει τι συνέβη.» και πρόσθεσε: «Νομίζω πάντως ότι ο Mitrovic έπαιξε πολύ καλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει έναν αγώνα δρόμου με τον Van Dijk, εντούτοις έπαιξε τέλεια το παιχνίδι του.»
«Οδήγησε την επίθεση τους, το πρώτο τέρμα του με κεφαλιά ήταν φανταστικό και κατάφερε να κερδίσει και αυτό το πέναλτι.»
«Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα καταφέρει με την Fulham τη νέα σαιζόν. Ήταν εκπληκτικός και το έχει.»
ολοκλήρωσε.

Andy Townsend: «Δεν άγγιξε τον Mitrovic ο Van Dijk»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com