Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ αυστηρή κριτική από τα ΜΜΕ σε Bobby Firmino

Πολύ αυστηρή κριτική από τα ΜΜΕ σε Bobby Firmino

Ο επιθετικός της Liverpool, Roberto Firmino, δέχτηκε κριτική από τα μέσα ενημέρωσης μετά από μια «ελλιπή» εμφάνιση εναντίον της Fulham.

Ο Firmino έπαιξε τα πρώτα 51 λεπτά του αγώνα πριν αντικατασταθεί από τον Darwin Nunez. Ο αντικαταστάτης του κατάφερε ένα γκολ και μια ασίστ μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, γεγονός το οποίο επισήμανε τις αδυναμίες του Firmino.

Ως αποτέλεσμα, η εφημερίδα Liverpool Echo έδωσε στον Βραζιλιάνο βαθμό 4/10. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κανένα αντίκτυπο πριν αντικατασταθεί.

Ο Bobby έλαβε επίσης 4/10 τόσο από την Evening Standard και την Daily Mail. Η Standard ανέφερε ότι «δεν συμμετείχε ποτέ», ενώ η Mail χαρακτήρισε την απόδοσή του ως «ελλιπή».

Το Σάββατο στο Craven Cottage ήταν μια πραγματική ευκαιρία για τον Firmino να κάνει μια καλή αρχή στην καμπάνια και να κάνει τον προπονητή του να τον προσέξει τόσο νωρίς. Ο Jurgen Klopp αποφάσισε ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να αφεθεί λίγος χρόνος στον Darwin Nunez να συνηθίσει το περιβάλλον του..

Έτσι, με τον Diogo Jota τραυματία, ο Firmino ξεκίνησε την σεζόν ως η πρώτη επιλογή του προπονητή. Με ενδεχόμενο νέου συμβολαίου, υπήρχε τεράστιο κίνητρο για τον 30χρονο να ξεκινήσει τη σεζόν με δυναμισμό.

Παραδόξως, σχεδόν το αντίθετο συνέβη για τον Firmino. Όχι μόνο απέτυχε να ‘μπει’ στο παιχνίδι, αλλά ο Nunez έδειξε ακριβώς γιατί θα έπρεπε να θεωρείται ο βασικός για τα επόμενα παιχνίδια.

Θα ήταν λάθος να είμαστε τόσο αυστηροί, για το 9αρι της Liverpool, τόσο νωρίς στη σεζόν. Όλη η ομάδα ήταν εκτός φόρμας απέναντι στη Fulham και ίσως να μην ήταν καν ο χειρότερος από τους βασικούς των Reds.

Όμως, με τον Nunez να είναι το ‘λαμπρό φως’ του παιχνιδιού του Σαββάτου, θα υπάρχουν πολλές φωνές στον Klopp να τον ξεκινήσει την επόμενη φορά. Αυτό είναι πιθανό να γίνει σε βάρος του Bobby.

Ο Klopp δεν ήταν ποτέ ένας για τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Το συμβόλαιο του Firmino δεν θα κερδηθεί ή χαθεί σε μια εμφάνιση όπως του Σαββάτου. Αν όμως σκοπεύει να παρατείνει την παραμονή του στο Anfield πέρα ​​από αυτή τη σεζόν, θα πρέπει να είναι καλύτερος τους επόμενους μήνες.

Πολύ αυστηρή κριτική από τα ΜΜΕ σε Bobby Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com