Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκληρή κριτική από Kris Boyd σε Trent Alexander-Arnold

Σκληρή κριτική από Kris Boyd σε Trent Alexander-Arnold

Ο Kris Boyd επέκρινε τον αμυντικό της Liverpool Trent Alexander-Arnold στο Sky Sports News για τον ρόλο του στο πρώτο γκολ που σημείωσε η Fulham.

Ο πρώην επιθετικός της Rangers δεν εντυπωσιάστηκε από τον ρόλο του δεξιού μπακ της Liverpool, Alexander-Arnold στο πρώτο γκολ του Aleksandar Mitrovic στο 32ο λεπτό του αγώνα της Premier League στο Craven Cottage.

Ο γνώστης του Sky Sports πιστεύει ότι ο 23χρονος διεθνής Άγγλος δεξιός μπακ ήταν «αποτρόπαιος».

Ο Boyd είπε στο Sky Sports News: «Η άμυνα του Trent Alexander-Arnold στο γκολ είναι φρικτή. Δεν ξέρει καν ότι ο Mitrovic είναι πίσω του και απλώς έρχεται και τον σπρώχνει».

Κατά την άποψή μας, ο δεξιός μπακ της Liverpool Trent Alexander-Arnold, ήταν απογοητευτικός αμυντικά απέναντι στη Fulham στο Craven Cottage στην Premier League.

Ο 23χρονος είναι πολύ καλός στην επίθεση, αλλά κόντρα στους Cottagers, πέρασε άσχημα αμυντικά, ειδικά απέναντι στον Mitrovic. Τώρα, φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Alexander-Arnold είναι 23 ετών, ακόμα μαθαίνει και εξελίσσει το παιχνίδι του. Ναι, είναι πλέον καθιερωμένος για την Liverpool και την Αγγλία, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας παίκτης που μαθαίνει πολύ και δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Επιπλέον, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και γνωρίζουμε ότι μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να ξαναμπούν οι παίκτες στους ρυθμούς, χωρίς όμως να αποτελεί και άλλοθι για την νωθρή τους παρουσία με τους Λονδρέζους.

Σκληρή κριτική από Kris Boyd σε Trent Alexander-Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com