Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κακό ξεκίνημα, δίκαιο αποτέλεσμα

Κακό ξεκίνημα, δίκαιο αποτέλεσμα

Η Liverpool δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην πρώτη αγωνιστική της φετινής Premier League, μένοντας στο μάλλον δίκαιο 2-2 στο Craven Cottage.
Πρώτο ημίχρονο: Η Fulham παρουσιάστηκε αισθητά πιο επιθετική από τη Liverpool. Οι Cottagers ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια τεράστια ευκαιρία. Οι Reds παρουσίασαν μια σχετική άνοδο στη συνέχεια, όμως η ομάδα του Marco Silva προηγήθηκε στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, με τον Alexandar Mitrovic να κερδίζει άνετα τον Trent Alexander-Arnold στον αέρα και να ανοίγει το σκορ στο 32′. Η ομάδα μας στη συνέχεια είχε δοκάρι με τον Luis Diaz.

 Δεύτερο ημίχρονο: Πιο αποφασισμένοι μπήκαν οι Reds. Οι παίκτες του Klopp ισοφάρισαν στο 64′ με το δεύτερο γκολ του Darwin Nunez, όμως έδωσαν ένα εντελώς φτηνο γκολ στους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν το 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Mitrovic. Οι Reds ισοφάρισαν εκ νέου με τον Mo Salah να σκοράρει σε έκτη σερί πρεμιέρα, και παραλίγο να πάρουν το τρίποντο στις καθυστερήσεις, όμως το σουτ του Jordan Henderson κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com