Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shearer: «Η Liverpool έχει κάνει κάτι που θα την κάνει «τρομακτική» φέτος»

Shearer: «Η Liverpool έχει κάνει κάτι που θα την κάνει «τρομακτική» φέτος»

Ο Alan Shearer ήταν διάχυτος στους επαίνους του για τη Liverpool αφού ο σύλλογος εξασφάλισε επιτυχώς το μέλλον του Mohamed Salah με νέους όρους, αποφεύγοντας μια σεζόν που δυνητικά θα καθοριζόταν από την αβεβαιότητα συμβολαίου.

Ο 51χρονος δηλώνει ότι η ανανέωση θα μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στη βελτίωση του παιχνιδιού του Αιγύπτιου – μια «τρομακτική προοπτική για τις άμυνες της Premier League», όπως το έθεσε ο πρώην επιθετικός.

«Η Liverpool έχει επίσης μια νέα γραμμή μπροστά με τον Sadio Mane να αποχωρεί και τον Darwin Nunez να προσχωρεί από την Benfica αλλά δεν νομίζω ότι η επίθεσή της θα είναι λιγότερο ισχυρή από την περασμένη σεζόν», είπε ο πρώην παίκτης της Newcastle στο στο BBC Sport.

«Ένας μεγάλος λόγος για αυτό είναι ο Mohamed Salah που υπογράφει ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο είναι απολύτως τεράστιο για αυτούς και θα φύγει επίσης ένα μεγάλο βάρος από το μυαλό του.

«Μπορεί ακόμη και να δούμε τον Salah να παίζει καλύτερα τώρα, κάτι που είναι μια τρομακτική προοπτική για τις άμυνες της Premier League, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η City θα έχει το προβάδισμα στο τέλος της σεζόν».

Υπήρξαν πολλά σημάδια στην προετοιμασία της σεζόν που υποδηλώνουν ότι ο τεχνικός πίστευε ότι θα ανανεωθεί του συμβόλαιο του Salah καθώς ο Νο.11 φαινόταν κάπως πιο χαλαρός και ανανεωμένος ενόψει της σεζόν 2022/23.

Ο δεξιός πλάγιος παίκτης ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι στη νίκη μας με 3-1 επί της Manchester City στο Community Shield – ένα αποτέλεσμα που φαίνεται να δίνει σε πολλούς το να σχολιάσουν ότι είναι φαβορί για τον τίτλο.

Σε μια ομάδα που παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη μετά την αποχώρηση του Sadio Mane θα μπορούσε κανείς να συγχωρήσει τους οπαδούς που υποστήριξαν τον 30χρονο να ξαναβρεί το πρώτο μισό της σεζόν από την περσινή περίοδο που είχε τρελάνει τους οπαδούς του, με τις εμφανίσεις του.

Ενώ η απόδοση της ομάδας και η προοπτική να κερδίσει το πρωτάθλημα είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τον Salah γνωρίζουμε όμως ότι η προσωπική αναγνώριση έχει επίσης σημασία και αναμφίβολα θα στοχεύει σε αριθμούς που θα του προσφέρουν μια σοβαρή υποψηφιότητα για τη Χρυσή Μπάλα – Ένα κατόρθωμα που δεν πέτυχε κανένας άλλος Αφρικανός παίκτης εκτός από τον George Weah το 1995.

Shearer: «Η Liverpool έχει κάνει κάτι που θα την κάνει «τρομακτική» φέτος»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com