Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει προσφορά 67 εκ. λιρών η Barcelona για Alexander – Arnold (?)

Ετοιμάζει προσφορά 67 εκ. λιρών η Barcelona για Alexander – Arnold (?)

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Barcelona ενδιαφέρεται για την απόκτηση του δεξιού μπακ της Liverpool Trent Alexander-Arnold το επόμενο καλοκαίρι.

Η Fútbol Total ισχυρίζεται ότι η Barca στοχεύει τον Άγγλο διεθνή ως το σημαντικότερο απόκτημα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2023, προκειμένου να «συμπληρώσει την ομάδα της».

Προσθέτουν ότι ο σύλλογος της La Liga θα προσφέρουν 80 εκατομμύρια ευρώ (67 εκατομμύρια λίρες) για τον σταρ των Reds, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Για έναν παίκτη με το ταλέντο και τις δυνατότητες του Alexander-Arnold, αυτό θα ήταν ειλικρινά αστείο. Όχι ότι η Λίβερπουλ θα ήθελε να πουλήσει – ή ο παίκτης να θέλει να φύγει.

Ο Alexander-Arnold πέρασε από της Ακαδημίες στο Anfield και έχει μιλήσει συχνά για το πώς βλέπει τον εαυτό του να γίνεται άνθρωπος του συλλόγου. Το «προϊόν» της Ακαδημίας έχει κερδίσει ό,τι μπορεί να κερδίσει με τους Reds και έγινε ο νεότερος παίκτης που το έκανε στην τρυφερή ηλικία των 23 ετών.

Η Liverpool έχει ιστορικό πωλήσεων παικτών στη Barcelona αλλά ο Alexander-Arnold είναι πολύ απίθανο να δεχτεί να μετακομίσει στην Ισπανία, καθώς έχει μιλήσει για τα όνειρά του να γίνει μια μέρα ο αρχηγός των Reds. Ο Javier Mascherano, ο Luis Suarez και ο Philippe Coutinho είναι παίκτες του πρόσφατου παρελθόντος που έκαναν την αλλαγή.

Ο Alexander-Arnold αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα της Liverpool το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν η ομάδα του Jurgen Klopp ξεκινά την προσπάθεια της στην Premier League στο Craven Cottage, όταν θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της Championship Fulham.

Ετοιμάζει προσφορά 67 εκ. λιρών η Barcelona για Alexander – Arnold (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com