Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ερωτευμένος» με μετεγγραφικό στόχο της Manchester Utd ο Klopp

«Ερωτευμένος» με μετεγγραφικό στόχο της Manchester Utd ο Klopp

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ο προπονητής της Liverpool Jurgen Klopp είναι μεγάλος θαυμαστής του επιθετικού της Red Bull Salzburg, Benjamin Sesko. Ο 19χρονος τοποθετείται ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου. Σε 36 εμφανίσεις τη προηγούμενη χρονιά βρήκε 10 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Τη φετινή χρονιά έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα έχοντας σκοράρει 3 τέρματα σε 3 επίσημες εμφανίσεις. Ο Klopp είχε την ευκαιρία να δει κι από κοντά τον νεαρό άσσο, καθώς οι Reds αντιμετώπισαν τους Αυστριακούς σε φιλικό προετοιμασίας, με τον Sesko μάλιστα να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Μετά από εκείνη την αναμέτρηση ο Γερμανός προπονητής είχε πει ότι είναι πολύ εντυπωσιασμένος από το πρότζεκτ της Salzburg, μιας ομάδας με εξαιρετικά μικρό μέσο όρο ηλικίας αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ταλαντούχας.

«Η φιλοσοφία τους για το ποδόσφαιρο δεν απέχει πολύ από τη δική μας, πρεσάρουν ψηλά, πρεσάρουν αμέσως μετά την απώλεια της κατοχής της μπάλας, συνεπώς πρέπει να βρούμε λύσεις και γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ.» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Sesko αποτελεί το μήλον της έριδος για όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του. Πρόσφατα έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Manchester United, η περίπτωση του όμως φαίνεται να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις εξελίξεις στο θέμα του Cristiano Ronaldo. Η Salzburg φαίνεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί για ένα ποσό κοντά στα 45εκ. λίρες.
Ενδεικτικά οι ομάδες που έχουν συνδεθεί μαζί του είναι οι εξής: FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, PSG, Man United και εσχάτως η Liverpool.
Η ομάδα του Klopp βέβαια έχει ήδη βγάλει από τα ταμεία της 64εκ. λίρες για τον Nunez, πράγμα που καθιστά σχεδόν αδύνατη τη πραγματοποίηση δεύτερης παρόμοιας μετεγγραφής για τη θέση του επιθετικού.

«Ερωτευμένος» με στόχο της Manchester Utd Benjamin Sesko, ο Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com