Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Tomasson ζήτησε τη γνώμη του Lijnders για τον Morton

O Tomasson ζήτησε τη γνώμη του Lijnders για τον Morton

O Tyler Morton αγωνίστηκε στο Champions League της σεζόν 2021-22.

Ο Tyler Morton ολοκλήρωσε τις διαδικασίες της μετακίνησης του στην Blackburn Rovers ως δανεικός και έγινε έτσι ο 3ος παίκτης της Liverpool που καταλήγει στο Ewood Park σε διαδοχικές σεζόν μετά τους HarveyElliott και Leighton Clarkson.

Ο παίκτης των Κόκκινων, την προηγούμενη χρονιά έκανε το ντεμπούτο του τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League, πραγματοποιώντας τελικά 9 εμφανίσεις για την Liverpool.

Έχοντας όμως ήδη πολλές επιλογές στο κέντρο της ομάδας του, ο Jurgen Klopp επέτρεψε στον γεννημένο στο Wallasey έφηβο να μετακινηθεί στην ομάδα της Championship έτσι ώστε να αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Μιλώντας στο επίσημο site της Blackburn Rovers, ο manager της ομάδας ,Dahl Tomasson είπε: «Ο Tylerείναι έφηβος αλλά μεγάλο ταλέντο.»

«Έχει παίξει και σε αγώνες του Champions League και αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει στον παίκτη ο Jurgen Klopp. Έπαιξε εναντίον της AC Milan και της Porto και ήταν καλός σε αυτούς τους αγώνες.»

«Είναι ακόμα νέος αλλά είναι ένας από τους παίκτες που στην Liverpool ελπίζουν ότι θα είναι σημαντικός γι’ αυτούς στο μέλλον. Οπότε θα πρέπει να έχει χρόνο συμμετοχής μαζί μας αφού η Liverpool μας τον εμπιστεύτηκε.»

«Έχει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, θέλει την μπάλα και είναι εξίσου άνετος τόσο στον ρόλο του μεσοαμυντικού όσο και στη θέση του κεντρώου.» πρόσθεσε ο Tomasson.

«Είναι καλός στο να ‘διαβάζει’ το παιχνίδι, ξέρει πότε να πιέσει και πότε όχι ,βλέπει τις σωστές πάσες και προτιμά να μην μένει πολύ με την μπάλα στα πόδια. Είναι ένας έξυπνος παίκτης.»

«Αν ένας manager όπως ο Klopp , ένας εξαιρετικός manager, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο ,εμπιστεύεται κάποιον όπως ο Tyler -στην ηλικία του, τότε αυτό από μόνο του τα λέει όλα.»

«Ζήτησα τη γνώμη του assistant manager της Liverpool, του Ολλανδού(Pep Lijnders) και είχε μόνο θετικά να μου πει για τον Morton.»

«Γνωρίζουμε τα πάντα για την προσωπικότητα του, πως είναι ως άνθρωπος, την οικογενειακή του κατάσταση και όλα επιβεβαιώνουν ότι κάναμε μια τέλεια επιλογή.» ολοκλήρωσε.

Δόθηκε δανεικός ο Tyler Morton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com