Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για ανανέωση Jota: «Εξαιρετικά νέα»

Klopp για ανανέωση Jota: «Εξαιρετικά νέα»

Ο Klopp χαρακτήρισε το γεγονός της ανανέωσης του συμβολαίου του Jota ως «εξαιρετικά νέα» και περιέγραψε τη σημασία του Πορτογάλου για την ομάδα του.

«Αυτό που έφερε ο Diogo σε αυτή την ομάδα και σε αυτόν τον σύλλογο από τότε που έφτασε είναι εκεί για να το δουν όλοι, οπότε είναι πραγματικά καλά νέα η ανανέωση του συμβολαίου του», δήλωσε ο Klopp στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

«Εξαιρετικά, εξαιρετικά νέα, θα έλεγα».

«Η ποιότητα του είναι προφανής. Σημειώνει γκολ, δουλεύει απίστευτα σκληρά για την ομάδα και η ικανότητα του να πρεσάρει και να ανακτά την κατοχή της μπάλας είναι απίστευτη».

Το αφεντικό της Liverpool τόνισε επίσης πώς η ευελιξία του Jota δίνει στην ομάδα «τόσες πολλές επιλογές» και πιστεύει ότι ο επιθετικός έχει βελτιώσει το παιχνίδι του από τότε που εντάχθηκε στον σύλλογο πριν από δύο χρόνια.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να δηλώσει ότι ο 25χρονος Πορτογάλος είναι «λίγο καλύτερος» από ό,τι πίστευαν αρχικά ο ίδιος και το προπονητικό του επιτελείο, όταν τον απέκτησαν.

«Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις στην επίθεση και έχει απίστευτη συμπεριφορά. Δεν είναι κακό πακέτο. Καθόλου κακό», συνέχισε ο Klopp.

«Ως επιθετικός που μπορεί να παίξει στα άκρα, μας δίνει τόσες πολλές επιλογές και από τότε που ήρθε στην Liverpool έχει βελτιωθεί τόσο πολύ».

«Έχω ξαναπεί ότι ο Diogo είναι ο παίκτης που ελπίζαμε ότι θα είναι, αλλά και λίγο καλύτερος».

Ο Diogo Jota υπέγραψε νέο συμβόλαιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com