Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota:«Είμαι πραγματικά περήφανος»

Jota:«Είμαι πραγματικά περήφανος»

Ο Πορτογάλος διεθνής, Diogo Jota το μεσημέρι της Τρίτης, έβαλε την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Reds.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πραγματικά περήφανος, πρέπει να πω. Προφανώς από τότε που ήρθα στην ομάδα, πριν από δύο χρόνια, καθιερώθηκα ως σημαντικός παίκτης. Αυτό ήθελα από την αρχή».

«Τώρα, αυτή η νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της πίστης του συλλόγου σε μένα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω επεκτείνει το χρόνο παραμονής μου εδώ». «Λοιπόν, είμαστε στην αρχή μιας νέας σεζόν, ας το κάνουμε».

«Όταν παλεύεις για όλα, όπως κάναμε πέρυσι, απλά θέλεις να το ξανακάνεις και να το κάνεις καλύτερα, γιατί είναι εφικτό».

«Αυτό το κίνητρο βρίσκεται μέσα μου και ξέρω ότι βρίσκεται και μέσα στους συμπαίκτες μου και σε όλο το προσωπικό. Έχουμε ότι χρειάζεται για να παλέψουμε για όλους τους τίτλους εκεί έξω».

Ο Jota αναρρώνει αυτή τη στιγμή από έναν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, ο οποίος τον εμπόδισε να συμμετάσχει στους αγώνες της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Reds.

Ο Diogo Jota ανανέωσε με την ομάδα σήμερα το μεσημέρι. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com