Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tyler Morton: «Ήταν μια καλή εμπειρία»

Tyler Morton: «Ήταν μια καλή εμπειρία»

Ο παίκτης των Κόκκινων πιστεύει ότι η φιλική ήττα με 0-3 από την Strasbourg ,το βράδυ της Κυριακής στο Anfield, έδωσε την ευκαιρία στους νέους παίκτες της ομάδας να αποκτήσουν ένα πολύ καλό επίπεδο εμπειρίας , παρά το άτυχο αποτέλεσμα.

Και τόνισε ότι : «Είμαι πραγματικά περήφανος για τον καθέναν από αυτούς, γιατί είναι οι συμπαίκτες μου και φίλοι μου. Ήταν πολύ ευχάριστο να βγω στο Anfield και να μοιραστώ με αυτούς τον αγωνιστικό χώρο.» μιλώντας για τους Harvey Davies, Luke Chambers, Stefan Bajcetic, Isaac Mabaya και Melkamu Frauend που έπαιξαν εναντίον της Strasbourg σε μία ομάδα που είχε ως αρχηγό τον James Milner ενώ επίσης συμμετείχαν οι Harvey Elliott, Fabio Carvalho, Joe Gomez, Ibrahima Konate, Bobby Clark, Sepp van den Berg, Nathaniel Phillips και Mateusz Musialowsk.

Μιλώντας για τους αντίπαλους αλλά και για το υψηλό επίπεδο που απαιτείται σε τέτοιους αγώνες είπε: «Γι’ αυτό πρέπει να μαθαίνουμε, ειδικά τα παιδιά που κάνουν το ντεμπούτο τους και αυτούς που προέρχονται από την Ακαδημία γιατί το ποδόσφαιρο εδώ είναι εντελώς διαφορετικό. Και μπορεί να αποδειχθεί ανελέητο στο τέλος της ημέρας, γιατί όση κατοχή και αν έχεις μπορεί και να μην κερδίσεις. Οι αντίπαλοι έπαιξαν με ξεκάθαρο προσανατολισμό, ως πραγματικοί επαγγελματίες και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμήσουμε

Όσο αφορά τον εαυτό του είπε: «Πρέπει να πιέζω και να εντυπωσιάζω. Ελπίζω ότι ως τώρα τα έχω καταφέρει. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ αυτήν την περίοδο, αλλά πρέπει να εργαστώ πιο σκληρά , να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι.» προσθέτοντας ότι στην προσπάθεια αυτή η βοήθεια που λαμβάνει από τους μεγαλύτερους παίκτες είναι σημαντική.

«Η βοήθεια αυτή παρέχεται 100%.» είπε.

«Βρίσκεσαι δίπλα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου, οπότε πρέπει να παρακολουθείς ότι κάνουν, ακόμα και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κάθε ημέρα είναι ημέρα γνώσης. Προσπαθείς λοιπόν να εντυπωσιάσεις και να μάθεις ότι καλύτερο και στη συνέχεια βλέπεις που οδηγεί η κατάσταση.» και ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι ανυπομονεί για την έναρξη της νέας σεζόν.

«Όλοι αυτό περιμένουμε.» είπε.

«Ο σημερινός αγώνας πρόσθεσε 90 λεπτά στα πόδια κάποιων παικτών από εμάς και ελπίζουμε να εντυπωσιάσουμε τον manager και να είμαστε στις σκέψεις του. Ήταν ένας καλός αγώνας, παρά το αποτέλεσμα , και είμαι χαρούμενος γιατί τα παιδιά τα πήγαν πραγματικά καλά

Ο Tyler Morton ξεκίνησε χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com