Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι συνέβη τις δύο προηγούμενες φορές που ο Haaland αντιμετώπισε τη Liverpool;

Τι συνέβη τις δύο προηγούμενες φορές που ο Haaland αντιμετώπισε τη Liverpool;

Haaland και van Dijk μονομαχούν στο προπέρσινο Liverpool-RB Salzburg..

Ο τελικός του Community Shield (Σάββατο 30/7/22) δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Erling Haaland θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Liverpool.

Ένας αγώνας Manchester City– Liverpool είναι από μόνος του ένα πολύ σημαντικό γεγονός, φέτος όμως έχει την ιδιαιτερότητα πως θα δούμε δύο ομάδες που έχουν αποκτήσει αυτό που κοινώς ονομάζουμε κλασικό εννιάρι. Μπορούμε να το βαφτίσουμε αλλαγή φιλοσοφίας και στρατηγικής, το μόνο σίγουρο είναι ότι Nunez και Haaland έχουν στραμμένα πάνω τους όλα τα φώτα σε αυτή την εκκίνηση της σεζόν.

Όσων αφορά τον Νορβηγό, έχει αντιμετωπίσει τη Liverpoolμε τη φανέλα της Salzburg για τη φάση των ομίλων του Champions League κατά, την ονειρική για τους Reds (κατάκτηση Premier League), σεζόν 2019-20.

Για τη δεύτερη αγωνιστική της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης λοιπόν, η Liverpool υποδέχτηκε τους Αυστριακούς σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που τη βρήκε νικήτρια με σκορ 4-3.

Στη πρεμιέρα ο 19χρονος τότε Haaland είχε φιλοδωρήσει τη Genk με τρία τέρματα, αλλά στη μάχη του Anfield επιλέχθηκε από το προπονητή του να έρθει από το πάγκο στο 60ο λεπτό. Χρειάστηκε μόλις 4 λεπτά για να σκοράρει, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε επίσης σκοράρει και ο τότε συμπαίκτης του και μετέπειτα παίχτης της Liverpool, Takumi Minamino.

Στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, οι reds πέρασαν με 0-2 από την Αυστρία, με τον Haaland να ξεκινάει βασικός και να αντικαθίσταται στο 75ο λεπτό. Η συνέχεια γνωστή, με τον πανύψηλο Νορβηγό να βάζει γκολ με το τσουβάλι στη Borussia Dortmund αναγκάζοντας τη City να τον κάνει δικό της φέτος το καλοκαίρι.

Ασφαλώς και η Liverpool θα αντιμετωπίσει έναν διαφορετικό Haaland, πολύ πιο βελτιωμένο κι αυτό που απομένει να δούμε είναι αν θα καταφέρει να τον περιορίσει.

Dejan Lovren εναντίον Erling Haaland.
Dejan Lovren εναντίον Erling Haaland.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com