Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σοβαρός ο μυϊκός τραυματισμός του Chamberlain

Σοβαρός ο μυϊκός τραυματισμός του Chamberlain

Ο Caoimhin Kelleher βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην δράση, όμως ο μυϊκός τραυματισμός του Alex Oxlade-Chamberlain αποδείχθηκε σοβαρός, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp πριν το Community Shield κόντρα στην Manchester City.

Ο Ιρλανδός keeper αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού κατά της διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα, ενώ ο Ox τραυματίστηκε στο φιλικό με την Crystal Palace στη Σιγκαπούρη και δεν αναμένεται να τον δούμε να αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο Γερμανός τεχνικός για τους δύο τραυματισμούς δήλωσε:

“ Ναι, ο Caoimh ένιωσε κάτι μετά τον διεθνή αγώνα και όλοι, το ιατρικό τμήμα εκεί, του είπαν ότι είναι καλά και θα είναι καλά μετά τις διακοπές. ”

“ Επέστρεψε και στην πρώτη προπόνηση το ένιωσε ξανά. Το ελέγξαμε και δεν ήταν καλό, οπότε νομίζω ότι ο Caoimh θα είναι άλλες δύο, τρεις εβδομάδες εκτός και μετά θα πρέπει να είναι καλά. ”

“ Με τον Oxlade θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Είναι ένας σοβαρός τραυματισμός του μηριαίου και θα πάρει περισσότερο χρόνο. Αλλά είναι ένα μυϊκό πρόβλημα, και όλοι μισούμε αυτή τη λέξη, μισούμε τον τραυματισμό, αλλά ούτως ή άλλως συμβαίνει κατά καιρούς και τώρα ο Ox ήταν αυτός, στον οποίον συνέβη. ” Είπε ο Klopp.

Νέος και μάλιστα σοβαρός μυϊκός τραυματισμός για τον Alex Oxlade-Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com