Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σημαντικό το Community Shield»

Klopp: «Σημαντικό το Community Shield»

Το Σαββατιάτικο Community Shield είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα που θα επικρατήσει, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους Cityzens.

Ο τεχνικός των Reds για τη σημασία του αγώνα ανέφερε:

“ Είναι πολύ σημαντικό – Είναι η τελευταία εγχώρια διοργάνωση κυπέλλου που δεν έχουμε κερδίσει ακόμα, οπότε θα το δοκιμάσουμε! ”

“ Αν το κερδίσεις, είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος, αλλά αν τον χάσεις, γίνεται λιγότερο σημαντικός. ”

“ Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι μετά από αυτό το σημαντικό παιχνίδι, έχουμε μια σεζόν. Επομένως, πρέπει να επεκτείνουμε την προετοιμασία μας, αν θέλετε, στη σεζόν. Έχουμε ένα φιλικό την Κυριακή με το Στρασβούργο, μετά τη Fulham και μετά ένα φιλικό παιχνίδι μετά (με την Aston Villa). ”

Για την περσινή σεζόν:

“ Μου πήρε μια μέρα για να το ξεπεράσω και μετά κάναμε μια παρέλαση και ήμουν καλά με όλα γιατί ξέραμε ότι ήμασταν κοντά – υπάρχουν άτυχες στιγμές – αλλά είναι αθλητισμός και αποδεχόμαστε τους κανόνες. ”

Για την αποχώρηση του Sadio Mane πρόσθεσε:

“ Χάσαμε τον Sadio που ήταν σταθερό μέλος της σύνθεσης για 6 χρόνια, μας είπε ότι ήθελε μια νέα πρόκληση. Μας το είπε αρκετά νωρίς και το αποδεχθήκαμε. Είχαμε χρόνο να το προετοιμάσουμε και αυτό κάναμε. ” Είπε ο Klopp.

Για την ποιότητα του Fabio Carvalho:

“ Είναι τεχνικός παίκτης, δημιουργικός και θα διασκεδάσουμε πολύ μαζί του. Χθες το βράδυ ήταν εντάξει, αλλά μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του, ήταν ενεργός και είναι καλό σημάδι. Κορυφαία προσθήκη για εμάς. ”

Ενθουσιασμένος με τον Carvalho, ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com