Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Milner «δείχνει» ποιοι συμπαίκτες του είναι υπεύθυνοι για το νέο του look!

Ο Milner «δείχνει» ποιοι συμπαίκτες του είναι υπεύθυνοι για το νέο του look!

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ο James Milner επέλεξε μια νέα εμφάνιση αυτό το καλοκαίρι με την έντονη τριχοφυΐα του προσώπου του να είναι λιγάκι εμφανής & με δύο Reds υπεύθυνους για αυτή την αλλαγή του νούμερου 7 τις Liverpool.

Είναι 21η προετοιμασίας για τον Milner, αφού υπέγραψε επέκταση συμβολαίου το καλοκαίρι, κρατώντας τον στη Liverpool για έναν ακόμη χρόνο στο Anfield

Ενώ η δυναμική του στο τρέξιμο και η ικανότητά του να προσπερνά τους συμπαίκτες του, είναι ένα πράγμα που έχει παραμείνει το ίδιο, ο 36χρονος έχει μια νέα εμφάνιση – προς το παρόν, τουλάχιστον.

Συνήθως ξυρισμένος, ο James Milner άφησε αισθητά τα γένια του, αλλά λέει ότι αν «δεν είναι καλό» εξαρτάται από τους δύο παίκτες που τον παρότρυναν να το κάνει, τον Jordan Henderson και τον Andy Robertson

«Πριν από μερικές εβδομάδες ήμασταν στη Σιγκαπούρη, ήμασταν στην αίθουσα θεραπείας με λίγη craic και ο Hendo με τον Robbo ήταν πάνω μου και μου είπαν, «Συνεχίστε, πρέπει να το μεγαλώσεις», είπε ο Milner στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. .

«Είπα, «Εντάξει, γιατί όχι;» Θα το κάνω για πλάκα και Θα δούμε πως θα πάει.

Είπαμε για ένα μήνα ανάπτυξης. Είμαστε στις δύο εβδομάδες, οπότε θα δούμε πως θα πάει από εδώ και πέρα. Έχουμε τον έλεγχο, οπότε αν δεν είναι καλό το αποτέλεσμα θα είναι δικό τους λάθος!».

Είναι μια απόφαση που έχει τραβήξει την προσοχή των θαυμαστών σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς θα μπορούσατε πάντα να παρατηρήσετε στο ότι ο Milner εμφανίζεται φρεσκοξυρισμένος!

Από τα λόγια του Milner όμως, φαίνεται ότι απομένουν μόνο μερικές εβδομάδες ακόμη, αλλά είναι αρκετός χρόνος για να δώσει όγκο στα γένια του και ακόμη και να το αγαπήσει αρκετά ώστε να το διατηρήσει.

Ο Milner «δείχνει» ποιοι συμπαίκτες του είναι υπεύθυνοι για το νέο του look!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com