Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή του Luis Suarez στην Club Nacional De Football

Επιστροφή του Luis Suarez στην Club Nacional De Football

Ο Luis Suarez ανακοίνωσε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του, ότι υπάρχει «προσύμφωνο» για την επιστροφή στη Nacional της Uruguay.

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool, Luis Suarez ανακοίνωσε μια συγκλονιστική συμφωνία για την επιστροφή του στην πρώτη του επαγγελματική ομάδα.

Ο σούπερ σταρ της Uruguay αγωνιζόταν στη La Liga από το 2014, για 6 χρόνια στη Barcelona και ακολούθησαν δύο σεζόν με την Athletico Madrid.

Και τώρα ετοιμάζεται για ένα δεύτερο κεφάλαιο πίσω στη Nacional στην πατρίδα του, μια ομάδα στην οποία έπαιξε για πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Μιλώντας σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter πριν από μία ώρα, ο 35χρονος Suarez επιβεβαίωσε: «Έχω καταλήξει σε ένα προσύμφωνο για να ενταχθώ στη Nacional και ήταν αδύνατο για μένα να πω όχι σε αυτήν την ευκαιρία. Ελπίζω Οι τελικές λεπτομέρειες θα επιλυθούν σύντομα προκειμένου να ολοκληρωθεί επίσημα η συμφωνία».

Ο Suarez ο οποίος έπαιξε για 3,5 χρόνια στην liverpool (Ιανουάριος του 2011 με Ιούνιο του 2014) είχε 110 ματς με 69 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν ένας αγαπημένος παίχτης των οπαδών στο Anfield. Πρόσφατα είχε συνδεθεί με μια επιστροφή στην Premier League τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και με μια πιθανή μετακόμιση στην D.C United στο MLS του Wayne Rooney’s.

Αλλά τα νέα απόψε έρχονται μετά από μια συντονισμένη καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από υποστηρικτές της ομάδας που εδρεύει στο Montevideo, με τεράστιους αριθμούς θαυμαστών να δημοσιεύουν στο Twitter το hashtag #SuarezANacional την τελευταία εβδομάδα περίπου.

Η εκστρατεία έγινε αμέσως viral από πολλούς στην πατρίδα του Suarez, με τη φράση να έχει αναρτηθεί στο Twitter εκατομμύρια φορές.

Η Nacional περιέγραψε τη διαδικτυακή φρενίτιδα ως «όμορφη τρέλα» και ευχαρίστησε τους υποστηρικτές για τις προσπάθειές τους, δημοσιεύοντας νωρίτερα αυτό το μήνα: «Μια όμορφη τρέλα! Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια λογαριασμοί σε σύνολο 35 χωρών και με μέσο όρο 1500 tweets την ώρα στο ποσοστό #SuarezANacional. Δεν υπάρχει οπαδός στον κόσμο που να μπορεί να κάνει τόσα πολλά!»

Το μήνυμα βίντεο του Suarez σήμερα το βράδυ τόνισε οτι: «Ελπίζω να απολαύσω αυτή τη επιστροφή μου στην Nacional και να σας δω τις επόμενες μέρες. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας και σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου δώσατε. Τα λέμε σύντομα. «

Επιστροφή του Luis Suarez στην Club Nacional De Football
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com