Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool δεν ενδιαφέρεται για την πώληση του Roberto Firmino

Η Liverpool δεν ενδιαφέρεται για την πώληση του Roberto Firmino

Η Liverpool θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο διεθνή επιθετικό της Roberto Firmino, παρά το αυξανόμενο ενδιαφέρον από την Ιταλία και την Juventus.

Σύμφωνα με το Goal Brazil, η Liverpool δείχνει να μην θέλει να επιτρέψει στον Roberto Firmino να φύγει από τον σύλλογο εν μέσω μεγάλου ενδιαφέροντος από τη Juventus. Ο Jurgen Klopp είναι πρόθυμος και θέλει τον Βραζιλιάνο στην επιθετική γραμμή της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Θα υποστήριζε κανείς ότι οι πιθανότητες να παίξει ο Roberto Firmino ως βασικός την επόμενη σεζόν έχουν μειωθεί δραστικά με την άφιξη του Darwin Nunez. Ο 30χρονος ξεκίνησε μόλις 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπάρχει εύλογος αντίκτυπος στον χρόνο συμμετοχής του μετά την απόκτηση του Louis Diaz τον Ιανουάριο. Παρ’ όλα αυτά, ο Jurgen Klopp εμπιστεύεται τον Βραζιλιάνο και δηλώνει πως είναι σημαντικός παίχτης της επιθετικής γραμμής της ομάδας και θέλει συνέχεια με τον επιθετικό.

Η Liverpool έχει ήδη πουλήσει τον Sadio Mane στην Bayern Munich αυτό το καλοκαίρι, ενώ «έχασε» και εφεδρικούς επιθετικούς όπως τον Divock Origi (Milan) και τον Takumi Minamino (Monako). Η απώλεια ενός ακόμη σταθερού επιθετικού θα μειώσει τη συνολική ποιότητα της ομάδας.

Ο Firmino έχει προσελκύσει σοβαρό ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους πρόσφατα, η οποία παραμένει πρόθυμη να προσθέσει τον έμπειρο επιθετικό στο ρόστερ της. Ο Massimiliano Allegri θέλει να φέρει τον Roberto Firmino για να συμπληρώσει τον Dusan Vlahovic ο οποίος υπέγραψε τον Ιανουάριο. Η Juventus επέτρεψε στον Paulo Dybala να αποχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή και αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αγορά του Alvaro Morata.

Οι Ιταλοί ιδιοκτήτες φέρονται να έχουν αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον τους για τον Morata, αλλά εξετάζουν και εναλλακτικές, με τον Firmino έναν από τους στόχους που προτιμούν.

Οι αναφορές από την Ιταλία φαινόταν να δηλώνουν ότι έκαναν μια προσφορά αξίας 23 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά στην πραγματικότητα, η Juventus δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη προσφορά για τον Βραζιλιάνο. Ωστόσο, ο Firmino έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Liverpool, κάτι που από επιχειρηματική άποψη θα μπορούσε να δελεάσει τους Merseysiders, να εξετάσουν μια καλή οικονομική πρόταση. Οι Reds σκέφτονται να κάνουν κρίσιμες συνομιλίες με τον επιθετικό για να διευθετήσουν το μέλλον του.

Από την υπογραφή του το 2015, ο Firmino έχει παίξει περισσότερα από 320 παιχνίδια για τον σύλλογο, σκοράροντας 98 γκολ και 74 ασίστ. Παρά το γεγονός ότι η Liverpool φέρεται να θέλει να κρατήσει τον επιθετικό, ένας παίχτης που έχει την εκτίμηση από σχεδόν όλους τους φίλους της ομάδα, μια μεταγραφή σε έναν άλλο Ευρωπαϊκό μεγάλο σύλλογο μπορεί να είναι δελεαστική αν μπορούσε να παίζει εκεί τακτικά, ιδιαίτερα δεδομένου ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στον ορίζοντα.

Η Liverpool δεν ενδιαφέρεται για την πώληση του Roberto Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com