Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Από πέρυσι ήθελα να φύγω»

Mane: «Από πέρυσι ήθελα να φύγω»

Πιθανή η αποχώρηση του Mane.

Από το περσινό καλοκαίρι ήθελε τελικά να αποχωρήσει από τη Liverpool ο Sadio Mane, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο BBC.

Όπως ισχυρίστηκε ο επιθετικός, είχε μάλιστα ενημερώσει τον Jürgen Klopp για αυτή του την επιθυμία, αποχωρώντας εν τέλει έναν χρόνο αργότερα από το Anfield με προορισμό την Bayern Munich.

Συγκεκριμένα στο BBC ανέφερε:

“ Πέρυσι πήρα την απόφασή μου να φύγω γιατί χρειάζομαι μια νέα πρόκληση στη ζωή μου. ”

“ Για μένα, ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μίλησα με τον προπονητή [Jürgen Klopp] πριν από ένα χρόνο και του μίλησα για την επιθυμία μου να φύγω. Αν δείτε την ιστορία μου, ήρθα από μια μικρή πόλη – η ζωή μου ήταν είναι πάντα μια πρόκληση, οπότε θέλω να προκαλώ τον εαυτό μου όλη την ώρα. ”

“ Πέρασα οκτώ χρόνια στην Premier League και φυσικά πέρασα έξι υπέροχα χρόνια με τη Liverpool και μπορώ να πω ότι κερδίσαμε σχεδόν τα πάντα. ”

“ Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά στη ζωή, μερικές φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις και μέχρι στιγμής πιστεύω ότι είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει στην καριέρα μου. ”

“ Τώρα βρίσκομαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Bayern Munich και πολύ ενθουσιασμένος για την έναρξη της σεζόν. ”

Ο Sadio Mane είχε αποφασίσει από πέρυσι να φύγει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com