Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ένας ξεχασμένος μεταγραφικός στόχος ίσως επανέλθει στην επιφάνεια

Ένας ξεχασμένος μεταγραφικός στόχος ίσως επανέλθει στην επιφάνεια

Ο Florian Neuhaus για ακόμα μια φορά συνδέεται με μεταγραφικά σενάρια με τη Liverpool και τα στατιστικά του δείχνουν πόσο κοντά είναι με τον Jude Bellingham.

Από τις αρχές του 2021 το όνομα του Γερμανού μέσου της Gladbach έχει αναμειχθεί ουκ ολίγες φορές με την ομάδα του Klopp. Αυτή τη φορά φαίνεται να υπάρχει ακόμα μια μάχη μεταξύ των δύο φιναλίστ του Champions League, καθώς Liverpool και Real Madrid, όπως έγινε και στη περίπτωση του Aurelien Tchouameni, φημολογείται πως ερίζουν την υπογραφή του Neuhaus.

Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο νούμερο ένα στόχος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των Reds είναι ο Jude Bellingham, μία ματιά όμως στη σύγκριση των δύο παιχτών θα δείξει ότι βρίσκονται εξαιρετικά κοντά όσων αφορά την επιρροή τους στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Ο Neuhaus διακρίνεται για την ικανότητα του να κουβαλάει με ασφάλεια για πολλά μέτρα τη μπάλα και να μοιράζει προωθημένες μπαλιές. Ενώ ο μέσος όρος των ασίστ που έχει μοιράσει έχει μια καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως οι επιτυχημένες διεκδικήσεις μπάλας και τα επιτυχημένα τάκλιν άνθισαν τη φετινή χρονιά, μαρτυρώντας την ανοδική εξέλιξη του ποδοσφαιριστή.

Πολλές φορές στη μεταγραφική περίοδο όπου υπάρχει καπνός δεν υπάρχει και φωτιά, παρ’ όλα αυτά η ομάδα φαίνεται να ενδιαφέρεται για τη περίπτωση του και ίσως να κινηθεί για την απόκτηση του υπό προϋποθέσεις.

Η περίπτωση του Neuhaus.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com