Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιασμένος ο Klopp από τον 19χρονο Tyler Morton

Εντυπωσιασμένος ο Klopp από τον 19χρονο Tyler Morton

O Tyler Morton αγωνίστηκε στο Champions League της σεζόν 2021-22.

Ο Tyler Morton, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τον Klopp στην καλοκαιρινή προετοιμασία είναι πιθανό να παραχωρηθεί με δανεισμό, καθώς σύμφωνα με την Goal, το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο νεαρό μέσο αυξάνεται και η Liverpool είναι πρόθυμη να ακούσει προσφορές.

Συμπλήρωσε 90 λεπτά συμμετοχής στο Champions League πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις, τόσο στη νίκη των Reds επί της Porto με 2-0 στο Anfield όσο και στο San Siro στη νίκη με 2-1 επί της AC Milan.

Ο Klopp, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έχει εκφράσει την άποψή του για τον Morton:
«Ξέρω ότι ο κόσμος πιστεύει ότι θα έπρεπε να είχαμε υπογράψει ένα μέσο, αλλά στην πραγματικότητα έχουμε τον Harvey Elliott, τον οποίο θαυμάσαμε πέρυσι, τον ταλαντούχο Fabio Carvalho και τον εξαιρετικό Tyler Morton που προπονείται ως οκτάρι τώρα!»

Ο Γερμανός, ως μεγάλος θαυμαστής του Morton, θα μπορούσε και να τον κρατήσει στην ομάδα, δίνοντας του λεπτά συμμετοχής σε παιχνίδια κυπέλλου, καθώς και για την U23s.

Άλλωστε, οι Jordan Henderson, Naby Keita, Thiago, James Milner και Alex Oxlade-Chamberlain έχασαν παιχνίδια την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμών και ο Morton θα μπορούσε να πάρει τις ευκαιρίες του.

Ωστόσο, με τις εκτεταμένες επιλογές στη μεσαία γραμμή, στην καλύτερη περίπτωση θα έχει τον ίδιο αριθμό συμμετοχών στην πρώτη ομάδα με πέρυσι, κάτι που οπωσδήποτε δεν θα τον βοηθήσει να αναπτυχθεί.

Αρέσει ο Tyler Morton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com