Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο φευγάτος από την Aston Villa, Carney Chukwuemeka, ενδιαφέρει την Liverpool

Ο φευγάτος από την Aston Villa, Carney Chukwuemeka, ενδιαφέρει την Liverpool

Η Aston Villa απέτυχε στην προσπάθεια της να πείσει τον Carney Chukwuemeka να παραμείνει, με αποτέλεσμα να αναμένεται η αποχώρηση του μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Ο Chukwuemeka βρίσκεται στο ραντάρ των Reds εδώ και χρόνια, αλλά πρόσφατα έχει προκύψει ως πιθανός στόχος των Reds, σύμφωνα με δημοσίευμα από τον Neil Jones της GOAL, στα τέλη Ιουνίου.

Ο 18χρονος μέσος φέρεται να βρίσκεται στη λίστα με τις εναλλακτικές επιλογές μέσων, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η απόκτηση του Jude Bellingham, το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Mike McGrath της Telegraph, το βράδυ της Δευτέρας, ανέφερε ότι ο Chukwuemeka, «απέρριψε προτάσεις για νέο συμβόλαιο» και στη συνέχεια έμεινε εκτός αποστολής από την καλοκαιρινή περιοδεία της Aston Villa στην Αυστραλία.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Άγγλος διεθνής (U19) θα αποχωρήσει από την Villa στο εγγύς μέλλον, με την Barcelona να έχει ήδη υποβάλει προσφορά, αν και η ομάδα του τον αποτιμά στα 20 εκατομμύρια λίρες.

Με το συμβόλαιο του Chukwuemeka να λήγει το 2023, ο McGrath σημειώνει ότι θα είναι ελεύθερος να υπογράψει προσύμφωνο με ξένους συλλόγους από την 1η Ιανουαρίου, με την Villa να δικαιούται μια ονομαστική αμοιβή αποζημίωσης.

Εάν η Liverpool κινηθεί για την απόκτηση του, τότε οι διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να είναι πιο δύσκολες και από τις πρόσφατες συμφωνίες για τον Harvey Elliott και τον Fabio Carvalho.

Ενώ ένας σύλλογος από το εξωτερικό θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό μεταξύ 300.000 και 400.000 λιρών, εάν ο Chukwuemeka μετακομίσει ως ελεύθερος, ένας αγγλικός σύλλογος θα πρέπει να πληρώσει μια σημαντική αμοιβή αποζημίωσης, η οποία θα συμφωνηθεί από κοινού.

Υπάρχουν δύο επιλογές από αυτή την άποψη:
Η πρώτη θα ήταν η καταβολή ενός ποσού, το οποίο θα αντικατοπτρίζει την ποιότητα και τις δυνατότητες του παίκτη, καθώς και τη συμβολή της Villa στην ανάπτυξή του, όπως συνέβη όταν Liverpool και Fulham έδωσαν τα χέρια για ένα πακέτο 7,7 εκατομμυρίων λιρών για τον Carvalho.

Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, ωστόσο, η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο, όπου μια ανεξάρτητη επιτροπή θα εξετάσει αυτούς τους παράγοντες και θα καθορίσει την αμοιβή. Η δεύτερη αυτή επιλογή πιθανό να μην ευνοήσει την Villa, όπως συνέβη στην περίπτωση του Elliott, με την Fulham να ζητάει ένα ποσό πάνω από 10 εκατομμύρια λίρες, αλλά να εισπράττει 4,3 εκατομμύρια λίρες, μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Δεδομένου ότι η Villa φέρεται να έχει ορίσει την τιμή του Chukwuemeka στις 20 εκατομμύρια λίρες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιμείνει σε αυτό το ποσό, εάν ένας σύλλογος από την Αγγλία έκανε προσυμφωνία με το Νο. 33 της.

Έτοιμος να αφήσει το Villa Park ο Chukwuemeka.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com