Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς Blackburn Rovers οδεύει πιθανότατα ο Ben Davies

Προς Blackburn Rovers οδεύει πιθανότατα ο Ben Davies

Έτοιμος να αποχωρήσει από το Anfield και την Liverpool είναι ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός Benjamin Keith Davies. Η πιο μυστηριώδης μεταγραφή στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας, φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην πρώην ομάδα του Harvey Elliott.

Η Liverpool, τον χειμώνα του 21 αποφάσισε να αποκτήσει τον Ben Davies από την Preston ύστερα από τούς πολλούς τραυματισμούς στο κέντρο της άμυνας. Η μεταγραφή αυτή ήταν λύση πανικού και αυτό το αποδεικνύει ο χρόνος συμμετοχής του Ben Davies ο οποίος δεν είναι υπαρκτός. Ο Άγγλος στόπερ έπαιρνε από την ομάδα 240 χιλιάδες λίρες τον μήνα, μισθός ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος για παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί λεπτό με τούς κόκκινους.

Για την ώρα, είναι ασαφές εάν ο Άγγλος αποχωρήσει ξανά ως δανεικός ή με κανονική μετεγγραφή. Η Blackburn έχει να αντιμετωπίσει και έναν ανταγωνισμό για τον παίκτη, που φαίνεται να νικά απέναντι στις Middlesbrough και την Stoke.

Ο παίκτης αποχώρησε από την προετοιμασία της ομάδας στην Ασία και θα συνεχίσει προπονήσεις στο Merseyside μέχρι νεοτέρας.

Προς Blackburn Rovers οδεύει πιθανότατα ο Ben Davies
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com