Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος για σπουδαία διάκριση ο Jürgen Klopp

Έτοιμος για σπουδαία διάκριση ο Jürgen Klopp

Έτοιμος για μια πολύ σπουδαία διάκριση είναι ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp.

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης του Liverpool θα ζητηθεί να απονεμηθεί στον Γερμανό η ελευθερία της πόλης στην ερχόμενη συνεδρίαση του.

Πρόκειται για έναν τιμητικό τίτλο που απονέμεται σε σπουδαίες προσωπικότητες και έχει δοθεί μεταξύ άλλων στους Steven Gerrard,  Sir Kenny Dalglish, καθώς και στα 97 θύματα της τραγωδίας του Hillsborough.

Στην ίδια συνεδρίαση του δημοτικού συμβολαίου, επίσης υποψήφια για τον ίδιο τίτλο θα είναι και η ηθοποιός, Sue Johnston.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε σχετικά στο BBC:

“ Πρέπει να είμαι ειλικρινής, όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτή την είδηση, χρειάστηκε ένα λεπτό για να την αντιληφθώ. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, λαμβάνω πολλά διαφορετικά είδη ειδήσεων στη δουλειά μου, αλλά αυτό ήταν σίγουρα μια « Ουάου στιγμή». ”

“ Ο κύριος λόγος για αυτό ήταν το τι σημαίνει για μένα και την οικογένειά μου η Liverpool, η πόλη και οι υπέροχοι άνθρωποι της. Το καλωσόρισμα που μας έγινε ήταν απίστευτο από τη λέξη go, οπότε είναι απίστευτο να λάβουμε αυτό το είδος αναγνώρισης. Είναι επίσης πολύ ταπεινό. ”

“ Λοιπόν σε όλους όσοι το έκαναν αυτό δυνατό – ευχαριστώ. Κάνατε την οικογένειά μου και εμένα τόσο, τόσο περήφανους που γνωρίζω ότι ο δεσμός που έχουμε με αυτή την υπέροχη πόλη έχει γίνει ακόμα πιο ισχυρός και τώρα θα μείνει για πάντα. ”

Σημαντική διάκριση για τον Klopp.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com