Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 10 πιο διάσημες μπυραρίες στην περιοχή του Anfield

Οι 10 πιο διάσημες μπυραρίες στην περιοχή του Anfield

Πολλοί οπαδοί απολαμβάνουν ένα ποτό σε μια τοπική μπυραρία, πριν από έναν αγώνα της Liverpool στο Anfield, καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσουν την ατμόσφαιρα και να συναναστραφούν με άλλους Reds πριν ή μετά από ένα παιχνίδι.

Υπάρχουν πολλά μέρη για ένα ποτό στην περιοχή του Anfield.

Εδώ, παραθέτουμε 10 μπυραρίες που πρέπει να επισκεφτείτε στο επόμενο ταξίδι σας στο Liverpool.

1) Το Sandon
Μια μπυραρία που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1870 και αποτέλεσε τον τόπο ίδρυσης της Liverpool FC από τον John Houlding.
Η στάση στην The Sandon, καθ’ οδόν προς το στάδιο, αποτελεί μια μόνιμη συνήθεια για πολλούς Reds.
Σε αυτόν τον γεμάτο ιστορία χώρο, ο οποίος βρίσκεται στην οδό Oakfield Road, θα δείτε την εξαιρετική τοιχογραφία του Steven Gerrard που σχεδιάστηκε το 2021.
Εάν δεν έχετε ήδη πάει, θα πρέπει σίγουρα να είναι στη λίστα σας.

2) Taggy’s
Το Taggy’s Bar & Beer Garden, το οποίο βρίσκεται στην οδό Anfield Road έχει γίνει ολοένα και πιο δημοφιλές στους οπαδούς των Reds.
Φιλοξενεί ζωντανή μουσική πριν από τους αγώνες, με τον Jamie Webster να ερμηνεύει συχνά μερικά κλασικά τραγούδια του Kop.
Η μπυραρία είναι πολύ ευρύχωρη και, αν δεν έχετε εισιτήριο, υπάρχει μια μεγάλη οθόνη στον εξωτερικό χώρο για να παρακολουθήσετε τον αγώνα.

3) The Church
Μια ανακαινισμένη εκκλησία, όπως υποδηλώνει και το όνομα της, στην οδό Oakfield Road, με εξαιρετική ατμόσφαιρα και ωραίο φαγητό.

4) The Albert
Αναμφισβήτητα η πιο γνωστή μπυραρία, καθώς βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Kop στην οδό Walton Breck.
Έχει καλή ατμόσφαιρα, πολύ κόσμο και πρέπει να είσαι έτοιμος μετά από το πρώτο pint μπύρας να συμμετέχεις στα τραγούδια και στα συνθήματα!..

5) The Park
Βρίσκεται απέναντι από την The Albert και είναι αρκετά δημοφιλής ανάμεσα στους οπαδούς των Reds, καθώς από τα παράθυρα της βλέπουν καθαρά το Anfield, ενώ απολαμβάνουν την μπύρα τους.

6) The Arkles
Η μπυραρία των «φιλοξενούμενων οπαδών» ιδανική για όποιον επιθυμεί να συναναστραφεί, πριν τον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.
Ανήκει στην αλυσίδα Greene King, βρίσκεται στην οδό Anfield Road και διαθέτει πλούσιο μενού φαγητού.

7) Hotel ΤΙΑ
Ένα φανταστικό μέρος στην οδό Anfield Road, μόλις δύο λεπτά μακριά από το γήπεδο.
Το Hotel TIA φιλοξενεί, πριν από τον αγώνα, εκδηλώσεις θρύλων των Reds με τους John Aldridge, David Fairclough, Phil Thompson και Bruce Grobbelaar να συμμετέχουν στο παρελθόν.
Υπάρχει συχνά ζωντανή μουσική για να προθερμάνετε τη φωνή σας πριν τον αγώνα!

8) Το Flat Iron
Μια από τις παλαιότερες μπυραρίες της περιοχής, το Flat Iron βρίσκεται στην οδό Walton Breck και είναι ένα άλλο δημοφιλές σημείο πριν και μετά από ένα παιχνίδι.
Είναι αγαπημένο στους ντόπιους και προβάλλει ζωντανά πολλά άλλα αθλήματα.

9) The King Harry
Βρίσκεται στην οδό Blessington Road και αποτελεί για πολλά χρόνια ένα σημείο συνάντησης των οπαδών των Reds.
Δημιουργεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα τις ημέρες των αγώνων, με τους οπαδούς να απολαμβάνουν τα τραγούδια και τα συνθήματα πριν από ένα παιχνίδι.

10) The Grove
Το Grove βρίσκεται περίπου ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από το Anfield, στην οδό Breckfield.
Είναι μια ιδανική μπυραρία για όσους δεν έχουν εισιτήριο του αγώνα, καθώς μπορούν άνετα να τον παρακολουθήσουν είτε μέσα από τις τηλεοράσεις στο εσωτερικό της είτε στην μεγάλη οθόνη έξω στον κήπο της.

Οι 10 πιο διάσημες pub στην περιοχή του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com