Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τοποθετείται το στέγαστρο στη νέα Anfield Road Stand

Τοποθετείται το στέγαστρο στη νέα Anfield Road Stand

Νέα ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες για την νέα Anfield Road Stand έδωσε μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της η Liverpool.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει πως:

«Η φιλόδοξη επέκταση του Anfield Road της Liverpool FC θα κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το δοκάρι υποστήριξης της οροφής 300 τόνων ανυψώνεται στη θέση του».

«Δύο τεράστιοι γερανοί 600 τόνων, που υψώνονται πάνω από τον τοπικό ορίζοντα σε ύψος 164 μέτρων, θα διευκολύνουν τη μεταφορά της κατασκευής στη θέση της σε διάστημα 12 ωρών την Κυριακή».

«Εκεί θα κρατιέται ασφαλές με λαβές 60 τόνων σε κάθε άκρο και 25.000 ατσάλινων μπουλόνιων».

«Έχουν περάσει 10 μήνες από τότε που ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της κερκίδας της Anfield Road για να αυξηθεί η χωρητικότητα στο Anfield σε 61.000. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Jürgen Klopp έβαλε το πρώτο φτυάρι στο έδαφος και οι εργασίες ξεκίνησαν επίσημα».

«Αυτό είναι το τρίτο μεγάλο έργο κεφαλαιουχικής κατασκευής που αναλαμβάνει η LFC τα τελευταία χρόνια, μετά την κατασκευή της φανταστικής νέας Main Stand το 2016 και τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου AXA Training Ground τον Νοέμβριο του 2020».

«Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 8 π.μ. (Ώρα Αγγλίας) με μια ομάδα 30 ειδικευμένων μηχανικών να συμμετέχει. Ο ίδιος ο ανελκυστήρας αναμένεται να φαίνεται από μίλια τριγύρω».

«Η νέα Anfield Road Stand θα έχει ύψος 39 μέτρα και θα φιλοξενεί επιπλέον 7.000 οπαδούς της Liverpool όταν ολοκληρωθεί ενόψει της σεζόν 2023-24».

«Ο Paul Cuttill, αντιπρόεδρος των λειτουργιών του σταδίου, δήλωσε: «Καθώς η νέα σεζόν πλησιάζει γρήγορα, έχει ολοκληρωθεί πολλή δουλειά στο έργο επέκτασης της Anfield Road κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι φίλαθλοι θα δουν μια τεράστια αλλαγή στην επόμενη επίσκεψη στο γήπεδο».

«Ο ανελκυστήρας ζευκτών είναι πάντα ένα συναρπαστικό μέρος του προγράμματος κατασκευής και είναι μια πολύ προσεκτικά διαχειριζόμενη λειτουργία. Καθώς είναι τόσο περίπλοκο, έχει γίνει πολλή προετοιμασία από τον κατασκευαστή μας, Buckingham, για να είναι έτοιμο για την Κυριακή».

«Αυτό είναι ένα τεράστιο ορόσημο σε αυτό το φιλόδοξο έργο, το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί έγκαιρα».

«Για όσους κατοίκους ή οπαδούς επισκέπτονται το Anfield αυτήν την Κυριακή, σημειώστε πως:

  • Θα υπάρχει περιφραγμένη ζώνη αποκλεισμού από τις 7 το πρωί της Κυριακής 10 Ιουλίου
  • Δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο μνημείο Hillsborough κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς βρίσκεται στη ζώνη αποκλεισμού
  • Το μουσείο και οι περιηγήσεις και το κατάστημα λιανικής της LFC στο Anfield θα είναι ανοιχτά. Θα έχουν πρόσβαση γύρω από την περιφραγμένη ζώνη αποκλεισμού
  • Η ομάδα διαχείρισης του συλλόγου θα βρίσκεται στο χώρο για να βοηθήσει τους οπαδούς να βρουν το δρόμο τους στη ζώνη αποκλεισμού»
Στις 61.000 θα φτάσει το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com