Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα»

Gomez: «Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα»

Ως ξεχωριστή στιγμή χαρακτήρισε ο Joe Gomez την δεύτερη ανανέωση συμβολαίου του με τη Liverpool, η οποία επισημοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Για την απόφαση του να ανανεώσει δήλωσε:

“ Είναι προφανώς μια ξεχωριστή στιγμή για μένα και την οικογένειά μου. Άλλο ένα που ονειρεύεσαι ως παιδί και ένα που δεν το θεωρώ δεδομένο. Είναι ένα απίστευτο μέρος για να βρίσκομαι, στα μάτια μου, ίσως ένα από τα καλύτερα -αν όχι τα καλύτερα- club στον κόσμο αυτή τη στιγμή. ”

“ Η ευκαιρία να παρατείνω την παραμονή μου εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση να πάρω, προφανώς, είμαι εδώ αρκετό καιρό τώρα, αλλά στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων αισθάνομαι ακόμα νέος και, τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά μου. ”

“ Έχω περισσότερα να μάθω και χρόνο να το κάνω. Νομίζω ότι έχω την πλατφόρμα εδώ για να το κάνω με τον προπονητή και το προπονητικό επιτελείο γύρω μου και τους συμπαίκτες μου, για να βεβαιωθώ ότι τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά. ”

“ Είναι μια ιδιαίτερη πόλη και νομίζω ότι όλοι όσοι έρχονται το ξέρουν αυτό. Όποτε παίζουμε στο Anfield, το ξέρουμε. Μέρα με τη μέρα, όλοι ξέρουμε ότι είμαστε σε μια απίστευτα τυχερή θέση που βρισκόμαστε σε έναν σύλλογο σαν αυτόν. ”

Για τη σεζόν που έρχεται:

“ Νομίζω ότι ως ομάδα, ο ουρανός είναι το όριο. Θέλουμε να πάμε ένα, αν όχι δύο βήματα, καλύτερα από την περσινή σεζόν και να στοχεύσουμε σε όλα ”

“ Σίγουρα έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε αυτό και η πεποίθηση είναι εκεί, πρέπει απλώς να το παίρνουμε ένα παιχνίδι τη φορά, όπως κάναμε την περασμένη σεζόν, και να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας, να παίζουμε όπως παίζουμε, υπό τις οδηγίες του προπονητή. ”

Για τον Jürgen Klopp πρόσθεσε:

“ Ο προπονητής νομίζω, ο καλύτερος στον κόσμο για μένα. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, όχι μόνο ως προπονητής αλλά και ως άντρας. ”

“ Γι’ αυτό νιώθω ότι αυτό είναι το καλύτερο μέρος για μένα. Είμαι σίγουρα ευγνώμων για τα μαθήματα που μου δίδαξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας μου εδώ, είτε λόγω τραυματισμού, είτε σε περιόδους που τα πήγαινα καλά. ”

“ Έχει πάντα τη σωστή ισορροπία, τις σωστές συμβουλές. Νομίζω ότι γι’ αυτό οι άνθρωποι θέλουν να έρθουν εδώ και γιατί όσοι είναι εδώ -όπως εγώ- θέλουν να μείνουν. ”

Ο Joe Gomez ανανέωσε ως το 2027.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com