Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Joe»

Klopp: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Joe»

Gomez και Klopp στο χθεσινό φιλικό.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Joe Gomez μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως τα καλύτερα έρχονται για τον 25 χρονο αμυντικό της ομάδας.

Ο Γερμανός προπονητής ανέφερε στις δηλώσεις του:

“ Ως σύλλογος, είχαμε πολλά καλά, πολύ καλά νέα πρόσφατα και αυτά είναι μερικά ακόμα. Ο Joe είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός αμυντικός και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. ”

“ Έχει τόσες πολλές ικανότητες, θα μπορούσα να μιλάω γι’ αυτές όλη μέρα, οπότε γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσει το ταξίδι του μαζί μας είναι μια τεράστια ώθηση – ότι όλοι όσοι αγαπούν τη Liverpool και ενδιαφέρονται για το παρόν και το μέλλον της θα πρέπει να είναι απίστευτα ευτυχισμένοι σχετικά με την κίνηση αυτή. ”

“ Ένα από τα πολλά υπέροχα πράγματα για τον Joe είναι ότι έχει εμπειρία και νιότη – δεν είναι κακός συνδυασμός. Δεν έχει κλείσει πολύ καιρό τα 25 αλλά ήταν στο club πριν έρθω εγώ και νομίζω ότι μετά τον Hendo και τον Millie είναι ο μακροβιότερος μας παίκτης μας. Απίστευτο. ”

“ Το καλύτερο από όλα είναι ότι τα καλύτερά του χρόνια έρχονται και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που θα συμβεί αυτό με εμάς. ”

“ Όσον αφορά αυτή τη στιγμή, ο Joe είναι σε εκπληκτική φόρμα. Είχαμε μερικές εβδομάδες άδεια και όταν επέστρεψα στο AXA τον είδα και η πρώτη μου σκέψη ήταν «Ουάου! ”

“ Σωματικά, είναι σε τόσο καλό μέρος και τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή προετοιμασία και ο ρυθμός που προέρχεται από αυτή. Όλα τα άλλα είναι στη θέση τους και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που θα μείνει μαζί μας για ακόμα περισσότερο. ”

Bobby Firmino και Joe Gomez μετά την κατάκτηση του FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com