Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοντά σε συμφωνία με την Nottingham Forest για Williams

Κοντά σε συμφωνία με την Nottingham Forest για Williams

Προς αίσιο τέλος φαίνεται να καταλήγει η ιστορία ανάμεσα στη νεοφώτιστη Nottingham Forest και τη Liverpool για τον Neco Williams.

Η επιθυμία του Ουαλού μπακ για να αποχωρήσει μόνιμα από το Anfield για να βρει σταθερά λεπτά στη βασική ενδεκάδα κάποιας ομάδας είναι γνωστή από καιρό, με τη Burnley να ήταν αυτή που είχε εκφράσει πρώτη ενδιαφέρον το προηγούμενο καλοκαίρι.

Εν τέλει, ο Williams αποχώρησε ως δανεικός για τη Fulham τον Γενάρη και μετά από 6 πετυχημένους μήνες, φαινόταν πως θα υπογράψει μόνιμα στους Cottagers.

Αυτά άλλαξαν όταν μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι η Nottingham Forest του Steve Cooper. Έχοντας χάσει τον βασικό της δεξιό οπισθοφύλακα της Djed Spence, του οποίου ο δανεισμός από τη Middlesbrough ολοκληρώθηκε, και με την ομάδα του Γιόρκσαϊρ να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, η Forest στράφηκε προς τον διεθνή Ουαλό ποδοσφαιριστή της Liverpool.

Οι Reds αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 20 εκατομμύρια λίρες και όπως αναφέρει η Athletic, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την πάλαι ποτέ μεγάλη αντίπαλό της.

Ο Williams είναι προϊόν της ακαδημίας της Liverpool και από το 2020 αποτελεί μέρος του ροτέισιον της ομάδας, όμως με τη παρουσία του Trent Alexander-Arnold αλλά και τη προτίμηση του Klopp να χρησιμοποιεί τον Gomez και τον Milner εκεί όταν λείπει ο Trent, ο Neco δεν βρήκε τις ευκαιρίες που ήλπιζε.

Αποχωρεί από ότι φαίνεται εν τέλει από το Anfield με ένα μετάλλιο Premier League γύρω από τον λαιμό του προς αναζήτηση χρόνου συμμετοχής εν όψει και του Μουντιάλ του Κατάρ, αφού αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής της χώρας του.

Προς Nottingham Forest o Neco Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com