Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχαιρέτησε τον Ben Woodburn o Trent Alexander-Arnold

Αποχαιρέτησε τον Ben Woodburn o Trent Alexander-Arnold

Ο Ben Woodburn επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τη Liverpool και ευχαρίστησε τον σύλλογο για τα τελευταία 16 χρόνια.

Ο 22χρονος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα της Championship, Preston North End, αφού έληξε το συμβόλαιό του με τους Reds και δεν του προσφέρθηκε νέα συμφωνία.

Ο νεαρός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, συνοδευόμενη από τη λεζάντα που έγραφε: «16 χρόνια σε αυτό το καταπληκτικό κλαμπ! Σε ευχαριστώ για όλα Liverpool».

Αρκετοί παίκτες της Liverpool σχολίασαν την ανάρτηση του Ουαλού, συμπεριλαμβανομένων των Jordan Henderson, Nat Phillips και Tyler Morton, αλλά ήταν το μήνυμα του Trent Alexander Arnold ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή πολλών.

Ο Scouser της ομάδα σχολίασε: «Αδερφέ μου τι ταξίδι ❤️».

Οι σχέσεις τους είναι γνωστό που είναι πάρα πολύ καλές. Πέρασαν μαζί όλα τα ηλικιακά γκρουπ του συλλόγου, ενώ σε βίντεο για τον Trent με πλάνα από το σπίτι του διεθνή μπακ διακρίνεται συχνά και ο Ben, ενδεικτικό του πόσο καλοί φίλοι είναι.

Οι καριέρες τους προφανώς έχουν πάρει πολύ διαφορετικούς δρόμους μέχρι στιγμής, με το νούμερο 66 της Liverpool να απολαμβάνει την επιτυχίες με την ομάδα, κερδίζοντας την Premier League και το Champions League και όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του, ενώ ο Woodburn έπρεπε να αναζητήσει λεπτά συμμετοχής μακριά από το Anfield ως δανεικός σε συλλόγους όπως η Blackpool, η Sheffield United και η Hearts.

Βέβαια, ο Woodburn παραμένει ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, αφού σκόραρε σε αγώνα του Carabao Cup (τότε EFL Cup) απέναντι στη Leeds στο Anfield, σε ηλικία μόλις 17 ετών και 45 ημερών!

Η μοίρα τα είχε φέρει έτσι ώστε το γκολ να συνοδευθεί και με τη πρώτη ασίστ του ΤΑΑ με τη κόκκινη φανέλα, αφού λίγο πριν κάνει το 2-0 ο Ουαλός, ο Divock Origi είχε ανοίξει το σκορ με προβολή από σέντρα του Alexander-Arnold!

Είπε το δικό του «αντίο» στον Woodburn o Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com