Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρουσιάστηκε επίσημα με το 28 ο Carvalho!

Παρουσιάστηκε επίσημα με το 28 ο Carvalho!

Επίσημα ως ποδοσφαιριστής της Liverpool παρουσιάστηκε σήμερα ο Fabio Carvalho!

Ο διεθνής Πορτογάλος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Fulham, μετά από μια πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Championship.

Έχει ήδη αγωνιστεί στην Premier League με τη Fulham την σεζόν 2020-21, έχοντας μάλιστα σκοράρει και μια φορά στις τελευταίες αγωνιστικές της προπέρσινης σεζόν.

Με τη Liverpool θα αγωνίζεται με το νούμερο 28 στη φανέλα, κάτι που σημαίνει πως ο Ben Davies αλλάζει νούμερο και θα φορά το 24.

Ο παίκτης θα ξεκινήσει κανονικά από αύριο προετοιμασία με την ομάδα στο AXA Training Centre.

Ο άσος δήλωσε μετά την παρουσίαση του:

“ Είναι απλά ένα καταπληκτικό συναίσθημα να βρίσκεσαι εδώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, αν όχι τον μεγαλύτερο. Έτσι, είμαι απλά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. ”

“ Μόλις ακούσεις ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται, υπάρχει μόνο μια σκέψη στο μυαλό σου, που είναι να συνεργαστείς μαζί της και να προσπαθήσεις να είσαι μέσα και γύρω από την ομάδα. Ελπίζω να καταφέρω μεγάλα πράγματα.”

“ Μίλησα με όλους, και με τον προπονητή, και ένιωσα τόσο φυσικό. Όταν τα πράγματα γίνονται φυσικά, είναι πολύ πιο εύκολο να πάρεις μια απόφαση. ” Ολοκλήρωσε ο Fabio Carvalho.

Παίκτης της Liverpool είναι και επίσημα ο Fabio Carvalho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com