Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Είναι η καλύτερη απόφαση και για εμάς, και για τον Salah»

Jurgen Klopp: «Είναι η καλύτερη απόφαση και για εμάς, και για τον Salah»

Ιδιαίτερα χαρούμενος φάνηκε να είναι – δικαιολογημένα – για την ανανέωση του Mohamed Salah με την Liverpool o Jurgen Klopp.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός των Reds είπε στο liverpoolfc.com:

«Αυτή είναι μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους υποστηρικτές μας για να απολαύσουν το Σαββατοκύριακο τους ακόμα περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν κάποιοι εορτασμοί για αυτά τα νέα απόψε»

«Πραγματικά ευχαριστημένος – πραγματικά, πολύ ευχαριστημένος. Είναι η καλύτερη απόφαση για εμάς και η καλύτερη απόφαση για εκείνον. Μαζί μας ανήκει νομίζω. Αυτή είναι η ομάδα του τώρα».

«Φυσικά, χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και τα καλύτερα πράγματα αξίζουν πάντα να περιμένουμε ούτως ή άλλως. Ο Μο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ταξινομήσεις όταν είσαι στο επίπεδό του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Julian Ward και τον Mike Gordon που μας καθοδήγησαν σε αυτόν τον προορισμό».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα καλύτερα χρόνια του Mo είναι ακόμα μπροστά. Και αυτό λέει κάτι, γιατί οι πρώτες πέντε σεζόν εδώ ήταν μυθικές».

«Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, είναι μια μηχανή – στην πιο απίστευτη φόρμα. Δουλεύει σκληρά γι’ αυτό και παίρνει τις ανταμοιβές του. Οι ικανότητές του και το επίπεδο δεξιοτήτων του γίνονται υψηλότερα κάθε σεζόν, και η λήψη των αποφάσεων του έχει πάει σε άλλο επίπεδο επίσης».

«Λατρεύεται από τους συμπαίκτες του. Ως προπονητές ξέρουμε ότι συνεργαζόμαστε με κάποιον σπέσιαλ παίκτη και άνθρωπο. Και οι υποστηρικτές τον έχουν στέψει βασιλιά».

«Είναι απλά υπέροχα νέα. Με κάνει να χαμογελάω όταν το σκέφτομαι. Μένει μαζί μας για περισσότερο καιρό και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα μαζί».

Στους Reds μέχρι το 2025 ο Salah!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com